Sielunkumppani energioissa aktivointeja: 


Aktivointi kumppanuus energioitten hoitamiseen. Siihen, mitä on ollut aiemmissa suhteissa tässä elämässä tai aiemmin edellisissä elämissä, sekä siihen, mitä on ollut aiemmin nykyisessä suhteessa.

Aktivointi Pyyteettömän rakkauden energioihin

 

Aktivointi antautumaan romanttiselle rakkaudelle ja tunteelliselle intiimille seksuaaliselle rakkaudelle. Hoitva, läheisyys. 

 

Aktivointi: Rakkauden virta, jossa mikään ei voi sinua enää vahingoittaa.

Tantrinen Jumal- ja Jumalatar voimaantuminen

Sisältää kirjeen jumalaisen rakastelun ilmentymästä.


Kysy tarkemmin näistä aktivoinneista! 

*************** 

Mies-naissuhteen seitsemän portaan pyramidi on seuraava:

1. Kaksoissäde

2. Kaksoisliekit

3. Kaksoissielut

4. Kaksoiskumppanit

5. Jumalainen ilmentymä

6. Sielunkumppanit

7. Jumalainen vastinkappale

 

SIELUNKUMPPANI on sellainen, jonka tuleminen on järjestetty ennen inkarnoitumista. Elämänsyklinne ottaa monia käänteitä, ja täydelliseen aikaan jokin sielunkumppani tulee opettamaan teitä voimakkaalla tavalla itsestänne. Monet haluaisivat ajatella, että he ovat naimisissa sielunkumppaninsa kanssa, mutta todellisuudessa ei niin moni, kuin haluaisi ajatella elävänsä tässä suhteessa. Kyse on spesiaalitapaamisesta, joka hyvin todennäköisesti muuttaa elämänne. Tämä voi olla positiivista tai negatiivista riippuen siitä, missä kohtaa olette itsessänne.

 

Sielunkumppani tässä elämässä voi olla myös eri olento kuin toisessa elämässä. On tapauksia, jolloin kuljetaan monia elämiä yhdessä. Sieluperheenne on melko laaja, ja toisinaan tiettyjä oppimistarkoituksia varten saatatte työskennellä tai järjestää yhteyden jonkin toisen sieluperheen sielunkumppanin kanssa. Tässä tilanteessa kyse ei olisi teidän sielunkumppanistanne.

 

Sielunkumppani voi olla samaa sukupuolta tai vastakkaista riippuen siitä, mitä tulitte kokemaan. Usein romanttinen suhde ei ole elämänsuunnitelmassa, koska kaikki tällä tasolla koskee itsen selvittelyä. Olemme viettäneet joitain elämiä rakkaassa sielunkumppanisuhteessa, kun taas toiset on tarkoitettu sielun tutkimista ja edistymistä varten.

 

Ote tekstistä: JUMALAISTEN KAKSOISSÄTEIDEN JÄLLEENYHDISTYMINEN Sanandaa kanavoinut Lisa J. Smith (www.spiritofmaat.com) 
Tammikuussa 1999 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine  

***********************************