Kaksoisliekki reiki yhdistää sinut kaksoisliekkiisi ja hengen kautta voimaannuttaa, antaa valaistusta sekä parantaa teitä molempia. 

 

Energiat avaavat yhteyden kaksoisliekkiisi opastusten, rakkauden ja energeettisen yhteyden kautta.

 

Kaksoisliekit ovat saman hengen eri puolikkaat. He ovat yksilöitä, jotka ovat jakautuneet kahdeksi sieluksi. He ovat yhteydessä toisiinsa ja usein työskentelevät henkisesti yhdessä auttaen toisiaan. 

 

Kaksoisliekit voivat kadottaa yhteytensä toisiinsa. He saattavat olla molemmat inkarnoituneina samaan aikaan, mutta eivät saa kontaktia toisiinsa! 

 

Tunnet itsesi yksinäiseksi, tuntuu että jotain puuttuu, että osa itsestäsi on mennyt jonnekin...

Tämän aktivoinnin energiat auttavat vetämään tuon eteerisen yhteyden yhteen <3 

Se saattaa johtaa siihen, että samaan aikaan inkarnoituneet kaksoisliekit löytävät toisensa <3 

Mutta jos toinen ei ole  inkarnoitunut, vaan on toisessa ulottuvuudessa, hän palautuu taas muistiin ja voitte olla energeettisessä yhteydessä auttaen toisianne, henkisen tehtävänne parissa. 

Energia sisältää kaksi symbolia, toisen avulla voit yhdistyä kaksoisliekkiisi ja hänen energioihinsa, kysyä kysymyksiä - keskustella hänen kanssaan. 

Toisen avulla voit paikantaa samaan aikaan tänne inkarnoituneen kaksoisliekkisi. Se auttaa sinua vetämään häntä puoleensa ja yhdistymään häneen fyysisessä todellisuudessa, niin että teillä on mahdollisuus tavata, ja jatkaa yhdessä, tai toimia henkisellä tasolla yhdessä, mikä tehtäväksenne onkaan tarkoitettu.