*Delfiini Seichim reiki: Seichim sulattaa korkeimman itsen esteet, aktivoi ja voimistaa valokehoa ja avaa ja parantaa yhteyttä Enkeli oppaisiin, ylösnousseihin Mestareihin ja Kaiken Rakkauden Lähteeseen.

 

Kun Taivaan ja Maan energiat liittyvät yhteen kiertyen, tanssien ja tullakseen Yhdeksi sydämeen, Sekhem tasapainottaa ja yhdistää fyysisen ja hienojakoiset kehot, yhdistäen kaikki vastakkaisuudet mukaan lukien

maskuliinisen ja feminiinisen. Yhdistyneenä sydän chakraan lootuksen kukka avautuu ja kehittyy tuoden esiin eteerisen kultaisen sinisen – valkoisen liekin, sen mitä jotkut kutsuvat Kristus Tietoisuudeksi ja Minä Olen Läsnäoloksi.

Tämä on Sekhem energian todellinen luonne – täydellinen ykseys, tasapaino, rauha ja yhdistyminen. Se on valaistumisen tietoisuuden tila, terveys ja hyvin vointi jossa haluamme elää.

 

"Tiedätkö että delfiini merkitsee kohtua? Ennen kuin synnyit, kun olit hyvin, hyvin pieni, sinä asuit äitisi kohdussa, ja olit niin onnellinen siellä – niin lämmin ja pehmeä ja niin onnellinen. Hänen kohtunsa suojeli sinua, ja kasvoit suuremmaksi ja suuremmaksi, kunnes sinun tuli aika syntyä. Minä suojelen sinua myös ja autan sinua kasvamaan terveeksi ja vahvaksi. Olet tuulahdus taivaasta. He kutsuvat sinua lapseksi.

Kun kellut mukanani rauhallisesti tyynessä ja kirkkaassa vedessä, opetan sinulle salaisuuksiani. Näytän sinulle, kuinka hengitän ilmareikäni kautta ja kuinka teen suihkeen joka kimmeltää auringossa kuten pienet timantit. Hengität syvään kun minä teen niin ja kuten minä, sinä lähetät viileää ilmaa kaikkialle kehoosi. Lähetät sitä jopa varpaittesi päihin. Se saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Joten vapaudu, jotta täytyt uudella energialla. Kun on aika hengittää ulos, puhallat hellästi ja kerrot pahalle olollesi että on aika poistua vanhan ilman kanssa. Se on tehty. Olet tuulahdus taivaasta..."

 

Delfiinien tehtävä on auttaa ihmisten henkisyyden evoluutiossa ja niiden sanoma on Ykseystietoisuus. Ne tarjoavat

meille uskomattoman Rakkautensa, ilonsa ja leikkisyytensä, joka on tunnusomaista Delfiineille

 

Sisältää meditaatioita sekä hoitavia symboleita, ei välttämättä tarvitse olla aiempia energia-aktivointeja, mutta kokemusta energiahoidoista olisi hyvä olla.