Uloimmaisena meidän fyysistä kehoamme ympäröi aura. Chakrat eli kehon energiakeskukset sijaitsevat auran kerroksissa. 

 

Jo päivän mittaan erilaisten ihmisten aurat kohtaavat ja kaikenlaista likaa tarttuu mukaan. Syvemmin riippuvuus tai hyväksikäyttö ajattelussa syntyy eteerisiä sidoksia, joita pitkin oma elämänenergia valuu, ja hyväksikäytön kohde kokee selittämätöntä väsymystä. -Et itse välttämättä ole edes tietoinen tästä riippuvuus, hyöty tai hyväksikäyttö suhteesta!!! -
Nämä sidokset ovat useimmiten jo energiakeskuksiin kiinnittyneinä sidoksina. 

 

Terveet siteet liittyvät sydän chakraan; negatiiviset siteet liittyvät muualle,usein solar plexukseen, vatsaan, alaselkään.  Negatiiviset siteet tulevat monissa eri muodoissa. Esimerkiksi kaikki pelkoon perustuvat toisesta jollain tapaa riippuvaiset ajatusmallit luovat niitä, silloin henkilö alitajuisesti liittää eteerisen siteen sinuun ja käyttää sitä ammentaakseen sinun energiaasi. Kaksi ihmistä jotka ovat hyvin riippuvaisia toisistaan, ovat kiinni eteerisin sitein.

 

Eteeristen Siteiden Virta toimii seuraavalla tavalla. Ensimmäiseksi, se puhdistaa negatiiviset siteet joiden ei pitäisi olla kiinni ja joista on valmis päästämään irti. Toiseksi, se parantaa kaikkia energia siteitä jotka jäävät kiinni. Tämä parantaa ja antaa myös jonkin verran parantavaa energiaa henkilölle joka on sidoksen toisessa päässä.