VIOLETTILIEKKI

 

Violettiliekki on puhdistava ja parantava energia, jonka voi aktivoida itselleen toistamalla siihen kuuluvaa mantraa.
Violettiliekki on Arkkienkeli Zadkielin energia, maahan sen on tuonut Ylösnoussut Mestari St Germain. 

Violettiliekki on voimakas puhdistuksen työkalu, sen avulla voi puhdistaa tiloja, kotisi ja muita tiloja. Myös mielen tiloja ja negatiivisuutta mielestä. Violettiliekki auttaa muutoksessa. 

 

Violettiliekillä on monta tarkoitusta; se voi parantaa tunneperäisiä ja jopa fyysisiä ongelmia, sen avulla voi parantaa ihmissuhteita. Mikä tärkeintä, violettiliekki muuntaa negatiivisen energian, joten se on tehokas parannuksen työkalu. Kun violettiliekki muuntaa kielteiset ajatuksemme ja tunteemme, se muodostaa kasvualustan parantumiselle.

 

Violettiliekki puhdistaa menneitten elämien haavat. Se tuo ihmiseen eloa ja saa hänet värähtelemään, tuntemaan iloa ja elinvoimaa. Se auttaa olemaan armelias ja anteeksi antavainen muuttamalla kieltäistä karmaasi.

 

Kielteinen energia voi ilmetä monin tavoin sairauksista ja onnettomuuksista syvään juurtuneihin tapoihin asti, jotka estävät tulemaan toimeen ihmisten kanssa. Tämä kielteisyys tallentuu auraasi, joka on fyysistä kehoasi ympäröivä energiakenttä.

 Aura heijastaa myönteisiä ajatuksia ja tunteita, mutta voi myös heijastaa kiukkua, vihaa, mustasukkaisuutta tai turhautuneisuutta. Siinä on värähtelyjä, joita poimit tai joka tarttuu sinuun sinua ympäröiviltä ihmisiltä, samoin kuin menneitten elämiesi tai kertyneen karmasi aiheuttamia värähtelyjä.

 

Kun olet alkanut käyttämään violettiliekkiä puhdistamaan auraasi saat huomata, että se voi tuoda myönteisiä vaikutuksia kaikille olemuksesi tasoille. Mitä enemmän teet tätä harjoitusta, sitä enemmän vapaudut rajoittavista olosuhteista ja pystyt auttamaan muita ihmisiä. Auraasi alkaa kehittyä violettia väriä ja värähtelet korkeammalla henkisellä taajuudella. Saat huomata että kun ihmiset joutuvat kosketuksiin aurasi kanssa, heissäkin tapahtuu parantumista ja mielen kohentumista.

 

Voit käyttää tätä ihanaa puhdistavaa energiaa:

 

-Omien negatiivisten tunteiden ja tukosten puhdistamiseen

 

-Puhdistamaan päivän mittaan kertyneen raskaan energian aurasta.

 

-Fyysisen kehon parantamiseen ja kivun lievittämiseen

 

-Erilaisten tilanteiden puhdistamiseen; riita- tai muunlaiset ikävät ja masentavat tilanteet, joista on jäänyt pahaa oloa,

 

-Voit käydä tilanteen jälkeenpäin läpi violettiliekin avulla, jolloin tilanne puhdistuu ja selkeytyy.

 Toisinaan voi käydä niin, että sinulle avautuu tilanne uudesta näkökulmasta ja ymmärrät riidan turhaksi tai että siinä on ollut  kyse väärinymmärryksestä.

 

-Voit hoitaa ihmissuhteitasi, pyytämällä violettiliekkiä puhdistamaan niitä

 Suhteen puhdistamiset lähtevät aina itsestä päin, ei toisesta osapuolesta.

 

-Voit puhdistaa tiloja violettiliekillä. Oman kodin energiat on hyvä puhdistaa säännöllisin väli ajoin.

 Kuljet ajatuksissasi kodin jokaisen huoneen, nurkasta nurkkaan, katto ja lattia mukaan lukien violettiliekin ympäröimänä.

 Saman voit tehdä työpaikallasi, jolloin työpaikan huono ilmapiiri puhdistuu ja se helpottaa muitakin tilassa olijoita.

 

-Riitojen jälkeen on hyvä puhdistaa myös tila.

 

-Voit puhdistaa menneiden elämien ikävät kokemukset, jolloin ne eivät vaivaa ja kiusaa sinua enää tässä elämässä

 

Violettiliekkejä on näiden maailmalla tapahtuneiden energian vahvistumisten myötä kolme eri vahvuista:

 violettiliekki, hopealiekki ja voimakkaimpina kultahopealiekki. Kaikkiin voit käyttää samaa mantraa vaihtaen vain liekin nimen.

 

Mantraa toistetaan useamman kerran joko 3, 6 tai 9 kertaa. Kaikki eivät edes tarvitse tätä mantran lukua, mutta se käynnistää violettiliekin.

 

Aktivointi:

 

Aloita rauhoittamalla mielesi ja pyydä Arkkienkeli Zadkielita violettiliekkiä (tai hopea / kultaliekkiä). Pyydä mukaan myös Ylösnoussut Mestari St Germain ja Violetin liekin Enkelit. 

 

Kaikki eivät näe energioita, mutta ne jotka näkevät voivat nähdä violetin, malvan, hopean ja lilan väristen liekkien ympäröivän itseään.

 

Alussa voit visualisoida itsesi tämän liekkimeren sisälle. 

 

MINÄ OLEN VIOLETTILIEKKI.

 

MINÄ OLEN ARMON LIEKKI.

 

MINÄ OLEN ILON LIEKKI.

 

MINÄ OLEN MUUTOKSEN LIEKKI.

 

MINÄ OLEN St. GERMAIN.

 

MINÄ OLEN ARKKIENKELI ZADKIEL.

Toinen hyvä lyhyempi mantra on: MINÄ OLEN VIOLETTI LIEKKI, MINÄ OLEN JUMALAN TAHTOMA PUHTAUS. 

(mantroja toistetaan 3 x loppua kohti nopeuttaen) 

 

Kun tunnet aktivoinnin alkavan, sulje silmäsi viimeistään tässä vaiheessa, rentoudu ottamaan aktivointi vastaan. Myöhemmin kiitä Arkkienkeli Zadkielia, St Germainia ja Violetin liekin Enkeleitä  saamastasi aktivoinnista.

 

Pyydä samalla tavalla Hopeanviolettiliekki / Kultahopealiekki luoksesi. Kuvittele, aisti tai visualisoi, miten liekkimeri ympäröi sinut ja polttaa pois alhaiset tai negatiiviset energiat. Samoin tilojen jne kohdalla.


Kuuntele kanavoimani Violettiliekkimeditaatio täältä http://youtu.be/5v9AU4aud1M

****** ******

 

Jos tunnet tarvetta vahvistaa henkistä yhteyttäsi Valon Mestareihin, kysy minulta aktivointia Psyykkisten Lahjojen Virtaan Voimaantumiseen, sen avulla niin tämä kuin muutkin itseaktivoinnit onnistuvat, ja saat enemmän henkisellä polullasi, kuin uskaltaisit toivoakaan. Katso enemmän täältä.