RUUSULIEKKI

 

Tämä on samankaltainen energia kuin violettiliekki eli jokainen voi aktivoida itse itsensä siihen mantran avulla ja voimakaamman henkisen yhteyden omaavat pyytämällä.

 

Ruususäde on pyhä feminiininen vastine Rubiinisäteelle, joka on liittyy Kristustietoisuuteen.

 

Ruusuliekki on ydinliekki kolmesta ikuisen elämän liekistä ja toimii siellä koossapitävänä vakauttajana Jumallallisen kasvun järjestelmässä.

 

Ruususädettä kutsutaan myös vapauden liekiksi. Sille on annettu tämä nimitys, koska se vapauttaa suuremmoisen rakkauden voimalla. Ainoastaan suuri rakkaus, jolla on valtava spirituaalinen vastuu, voi saada mandaatin Jumalalta.

 

Se on ensimmäinen ilmiö siitä, kun sielu nousee näkyvästä valtakunnasta hengen näkymättömään valtakuntaan.

 

Säde toimii ensisijaisena rajapintana henkisen ja materiaalisen välissä ja on ensimmäinen väri näkymättömän valon spektrissä kun taas violetti säde on ensimmäinen näkyvän valon spektrissä.

 

TOIVOTTUJA VAIKUTUKSIA EI SAADA VALMIIKSI JOS KESKITYTÄÄN VAIN VIOLETTIIN LIEKKIIN. Ruusuliekillä on korkein parantava voima ja sielut jotka ovat maailmassa eivät saavuta riittävää sekoittumista materiaalisesta henkiseen ellei Violettia sädettä ja Ruususädettä käytetä tarkasti harmonisesti yhdessä. Molemmilla on erillinen tarkoituksensa ja molemmat täydentävät toisiaan. Violetti säde on myös voimakas resonoimaan sielun ulottuvuuksia, kun taas Ruususäde resonoi hengen ulottuvuuksilla.

 

Ruusuliekki tulee Arkkienkeli Samuelilta, se oli pitkään pois käytöstä Atlantiksen tuhon jälkeen, mutta se on annettu takaisin ihmiskunnalle viime vuosina. Lady Nada on Rubiinisäteen feminiininen osapuoli, hän eli inkarnoituneena Maria Magdaleenan elämän. Hän palvelee mm eteerisessä Ruusutemppelissä, joka on suunniteltu ruusun muotoon, siinä jokainen terälehti muodostaa yhden huoneen. Hänen symbolinaan on usein ruusu.

 

Vuonna 2005 Avatara Lady Emanuella sai mandaatin Jumalliselta tuoda tämän rakkauden liekin uudelleen maailmaan. Monet violetinliekin käyttäjät ovatkin nähneet työskennellessään osin vaaleanpunaista ja saaneet kanavoituna itselleen tämän ruusuliekin.

 

Ruusuliekki on rakkautta, puhdasta rakkautta. Sitä käytetään Äiti Maan hoitamiseen. Kun maantieteellisesti monet ihmiset ottavat Ruusuliekin käyttöönsä, se muodostaa maapallolle yhtenäisen parantumisen kentän.

 

Sen käyttö liittyy rakkauteen, parisuhteeseen ja perheeseen hyvin läheisesti. Ruusunpunainen Liekki tuo suhteeseen tai tilanteeseen rakkautta.

 

energiaa voi käyttää seuraavasti:

 

Oman itsen hoitoon. Ihana tunne on nukahtaa tähän ruusunpunaiseen pilveen.

 

Pyydä energiaa koko päiväksi ja vahvista sitä aika ajoin päivän mittaan. Tulet säteilemään rakkautta!

 

Ihmissuhteiden hoitamiseen: parisuhde, perhe ja lapset. Lapset rakastavat tätä energiaa.

 

Kun muut energiat voivat tuntua lapsesta liian voimakkaalta ja epämiellyttäviltä, niin tätä rakastetaan...ja sen jälkeen lapset rakastavat sinua.

 

Parisuhdetta hoidettaessa, mikä ihana tapa nukahtaa yhteiseen ruusunpunaiseen pilveen.

 

Eri tilanteisiin: voit lähettää energiaa menneisiin tapahtumiin ja tuleviin tapahtumiin esim. jos sinulla on tapaaminen. Jos epäilet että tulevasta tilanteesta / keskustelusta saattaa tulla vaikea tai riitaisa, voit pyytää tätä avuksi, energisoi ensin itsesi ja sen jälkeen tilanne ja / tai kumppani.

 

Tilojen energisoiminen rakkaudella ja valolla. Voit ensin puhdistaa violettiliekillä kodin ja sen jälkeen energisoida sen Ruusunpunaisella Liekillä, varsinkin makuuhuoneet ja lastenhuoneet. Koko perhe voi paremmin ja elää sopuisammin.

 

Lähetä energiaa eri virastoihin joissa joudut asioimaan, puhdista niistä ensin negaatiot violettiliekillä ja sen jälkeen tämä.

 

Lasten koulut, päiväkodit ja sairaalat.

 

Näitä hoitoja tehdessämme, täytyy kunnioittaa toisen ihmisen vapaata tahtoa ottaa tai olla ottamatta hoitoa vastaan. Kysy ensin hänen korkeammalta minältään lupa, vähintään, vaikka hän mielestäsi kipeästi tarvitsisikin rakkautta tai puhdistumista.

 

 

Aktivointi:

 

Pyydä Arkkienkeli Samuelilta Ruusunpunaista Liekkiä, visualisoi itsesi vaaleanpunaisen liekin ympäröimäksi.

 

Lausu seuraavaa mantraa:

 

MINÄ OLEN RUUSULIEKKI

 

MINÄ OLEN RAKKAUDEN LIEKKI.

 

MINÄ OLEN SYDÄMENLIEKKI

 

MINÄ OLEN VALON LIEKKI

 

MINÄ OLEN ILON LIEKKI

 

MINÄ OLEN MUUTOKSEN LIEKKI

 

MINÄ OLEN ARMON LIEKKI

 

MINÄ OLEN St. GERMAIN

 

MINÄ OLEN ARKKIENKELI SAMUEL

 

Lausu mantraa vähintään kolme kertaa aina loppua kohden voimistaen ja tahtia nopeuttaen . Kun tunnet aktivoinnin alkavan sulje silmäsi viimeistään siinä vaiheessa ja rentoudu ottamaan aktivointia vastaan. Jälkeenpäin kiitä Ae Samuelia ja St. Germainia saamastasi aktivoinnista.

 

Kutsu Ruusunpunainen liekki luoksesi, kuvittele sen ympäröivän sinut tai hoidettava henkilö tai asia vaaleanpunaisella valolla, ruusuliekin valolla, puhtaalla rakkaudella, anna ruusupilven levitä ympärille ja rakkauden ruusunpunaisen liekin valon vaikuttaa.

 

- Ruusukvartsi vahvistaa tämän energian vaikutusta.

 

 

Osa tekstistä on vapaata käännöstäni sivulta http://www.onhi.org/onhi_rose_flame.html 

 

****** ********

 

Voit vahvistaa Ruusuvalon voimaa meditaatiossasi kanavoimani Ruususädemeditaation avulla, voit kuunnella sen täältä:

http://youtu.be/02PmvwzdG-M

 

*********** *********** 

Jos tunnet tarvetta vahvistaa henkistä yhteyttäsi Valon Mestareihin, kysy minulta aktivointia Psyykkisten Lahjojen Virtaan Voimaantumiseen, sen avulla niin tämä kuin muutkin itseaktivoinnit onnistuvat, ja saat enemmän henkisellä polullasi, kuin uskaltaisit toivoakaan.