*Violet Flame Reiki on Ivy Mooren vuonna 2002 kanavoima energiamuoto, joka ei hänen mukaansa ole uusi energia vaan vanha ja ikiaikainen, joka on nyt hänen kauttaan kanavoitu uudelleen maailmalle.

 

Violetti Liekki Reiki on hyvin voimakasta ja erittäin puhdistavaa energiaa.

Violetti Liekki kuluttaa tai muuntaa kaiken mikä on vähemmän kuin täydellistä; säännöllinen käyttö muuntaa värähtely- eli tietoisuuden tasoasi.

Käyttämällä Violetti Liekkiä elämäsi tasapainottuu ja sovitat karmaasi jo tässä elämässä.

 

Kurssi soveltuu parhaiten niille, joille symbolien käyttö on jo tuttua (ei välttämätöntä).

Violet Flame Reiki sisältää yhteensä 40 symbolia neljällä eri tasolla ja koska se edellyttää kokemusta energiahoitamisesta ja kaukohoidosta, se voidaan myös kokonaisuudessaan opetella kauko-opiskeluna.

 

Violetti Liekki Reiki on hyvin voimakasta ja erittäin puhdistavaa energiaa. Puhdistaa myös menneiden elämien traumoja kuin myös nykyhetkistä negatiivisuutta.

 

Kaikki neljä tasoa opiskellut saa Violet Flame Reikimasterin todistuksen.

Ne joilla on Reikimasterin koulutus jossain reikin muodossa (tai voit antaa aktivointeja jossain energiamuodossa), voivat myös alkaa opettamaan ja tekemään vihkimyksiä edelleen sekä antamaan todistuksia. Opiskelun olennaisin sisältö on uudet symbolit ja Mastertasolle edettäessä niiden harmonisointi edelleen.