Tätä en toimita kokonaisena kurssina, mutta jos jonkun viikon teema aktivointina / hoitona on tarpeen, ota yhteyttä! 
ks. Kaksoisliekki reiki
Sielunkumppanit kurssi 

 

 

Kurssi alkoi v. 2012, jota kutsuttiin suureksi kaksoisliekkie kohtaamisten vuodeksi.

Nyt kurssi on kanavoitu uudistettuna uusin energioin <3 

Vuoden 2016 lopun kanavoinneissa tuli esiin kaksoisliekkeihin ja sieluperheisiin yhdistyminen, jos se on sovittu polku. Henkilökohtaisissa elämissä kuulin tarinoita tästä. Myös itse kuljen tätä polkua kanssanne. Sielunkumppanikurssille on uusi tilaus tässä ajassa.

 

Kurssi sopii yhtä hyvin nykyistä parisuhdetta vahvistamaan kuin sinkkuihmiselle uutta / uusia parisuhteita luomaan. Myös kaksoisliekkisuhdetta ulottuvuuksien väliltäkin itselleen saavuttamaan.

 

Kurssi parantaa myös muita ihmissuhteita, auttaa parantumaan entisten suhteiden haavoista, jotta tulet vastaanottavammaksi uudelle, puhdistut.

 

Kurssiin kuuluu kurssikirje - kanavointi joka viikkoisen eri teeman mukaan, sekä energiahoito tai aktivointi etänä teeman mukaan hoitamaan.

 

Viikkojen teemat :

Ensimmäisen viikon hoito pureutuu syvästi kumppanuusenergioihin. Siihen, mitä on ollut aiemmissa suhteissa tässä elämässä tai aiemmin edellisissä elämissä, sekä siihen, mitä on ollut aiemmin nykyisessä suhteessa.

Toinen viikko: Pyyteettömän rakkauden energiat 

 

Kolmas viikko: Sielunkumppani kurssi etenee antautumaan romanttiselle rakkaudelle ja tunteelliselle intiimille seksuaaliselle rakkaudelle. Hoitva, läheisyys. 

 

Neljäs viikko: Rakkauden virta

Viidennellä viikolla: 
Kurssi etenee Tantrisen Jumal- ja Jumalatar voimaantumisen vastaanottamiseen. 

Kuudennella  viikolla: saat kirjeen jumalaisen rakastelun ilmentymästä.

Seitsemännellä viikolla: on vuorossa 
kaikkia edellisten viikkojen hoitoja tasapainoittava,  voimallinen tukoksia avaava hoito. 


 

 

 

Kurssikirje ilmestyy sähköpostitse viikoittain, kurssiin sisältyy etähoitoja tai -aktivointeja sekä ohjeet etähoidon tai aktivoinnin vastaanottamiseen

 

 

 

*************** 

Mies-naissuhteen seitsemän portaan pyramidi on seuraava:

1. Kaksoissäde

2. Kaksoisliekit

3. Kaksoissielut

4. Kaksoiskumppanit

5. Jumalainen ilmentymä

6. Sielunkumppanit

7. Jumalainen vastinkappale

 

SIELUNKUMPPANI on sellainen, jonka tuleminen on järjestetty ennen inkarnoitumista. Elämänsyklinne ottaa monia käänteitä, ja täydelliseen aikaan jokin sielunkumppani tulee opettamaan teitä voimakkaalla tavalla itsestänne. Monet haluaisivat ajatella, että he ovat naimisissa sielunkumppaninsa kanssa, mutta todellisuudessa ei niin moni, kuin haluaisi ajatella elävänsä tässä suhteessa. Kyse on spesiaalitapaamisesta, joka hyvin todennäköisesti muuttaa elämänne. Tämä voi olla positiivista tai negatiivista riippuen siitä, missä kohtaa olette itsessänne.

 

Sielunkumppani tässä elämässä voi olla myös eri olento kuin toisessa elämässä. On tapauksia, jolloin kuljetaan monia elämiä yhdessä. Sieluperheenne on melko laaja, ja toisinaan tiettyjä oppimistarkoituksia varten saatatte työskennellä tai järjestää yhteyden jonkin toisen sieluperheen sielunkumppanin kanssa. Tässä tilanteessa kyse ei olisi teidän sielunkumppanistanne.

 

Sielunkumppani voi olla samaa sukupuolta tai vastakkaista riippuen siitä, mitä tulitte kokemaan. Usein romanttinen suhde ei ole elämänsuunnitelmassa, koska kaikki tällä tasolla koskee itsen selvittelyä. Olemme viettäneet joitain elämiä rakkaassa sielunkumppanisuhteessa, kun taas toiset on tarkoitettu sielun tutkimista ja edistymistä varten.

Ote tekstistä: JUMALAISTEN KAKSOISSÄTEIDEN JÄLLEENYHDISTYMINEN Sanandaa kanavoinut Lisa J. Smith (www.spiritofmaat.com) 
Tammikuussa 1999 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine  

***********************************