Shamanistisella parantaja kurssilla tutkit shamanistista osapuoltasi.  Se on tila, jossa yhdistyt Henkeen, Ykseyteen, josta ammennat ikiaikaista viisautta, se on mahdollisuutemme kasvaa ja oppia.

 

Shamaanistisilla meditaatiomatkoilla opit piilossa olevaa puolta itsestäsi, tapaat Henkioppaitasi, Luonnonhenkiä, Enkeleitä... vapaudut peloistasi ja epäilyistäsi. Kuljet polkuasi kohti todellista omaa itseäsi ja alat saavuttaa oman voimasi.

 

Shamaani parannuksessa käytetään monia voimallisia symboleja, jalokiviä ja yrttejä.  Hoitoenergia on sekä itsehoitoon että muiden hoitoon, myös äitimaan, eläinten ja hyvin erilaisten asioiden hoitoon elämässä...

 

Kurssi sisältää tehtäviä ja harjoitushoitoja. 

 

Et tarvitse esitietoja, ainoastaan avoimen mielen.

Kurssiin sisältyy kurssikirjeet, etäaktivoinnit  ja  ohjeet (Taianomainen Shamaani valotyöntekijä ohjelma ja AmaDeus Shamanic healing (suomen kielinen),  aktivointi Elämänpyörään (Medicine Wheel) sekä tietoa rummun vihkimisestä, Todistus.
Kesto 10 viikkoa. 

Ilmoittaudu: parantavaki@gmail.com KURSSIN VOIT ALOITTAA MILLOIN VAIN, ryhmä kurssille myös oma Facebook-ryhmä kurssikirjeiden lisäksi.