Maailmankaikkeuden Rakkauden liekki

 

Yleistä Maailmankaikkeuden Rakkauden Liekistä

 

Tämä energia tulee Ylösnousseelta Mestari St. Germainilta. Maailmankaikkeuden Rakkauden Liekki käyttää kaikkien aikojen luomisen energiaa: puhdasta rakkautta. Tämä maailmankaikkeuden, pyyteetöntä rakkautta joka on Jumalan todellinen luonne. Sen rakenne on luomisen puhtaan rakkauden ilmentymä.

 

Valitettavasti kun ihmiset elävät elämäänsä, he unohtavat maailmankaikkeuden rakkauden josta he ovat peräisin. Sodat, köyhyys ja väkivalta ne kaikki ovat peräisin rakkauden puuttumisesta ja irrottavat meidät maailmankaikkeuden rakkauden energiasta. Maailmankaikkeuden Rakkauden Liekin tarkoitus on uudelleen yhdistää ihmiset alkuperäiseen, maailmankaikkeuden rakkauden energiaan. Käyttämällä sitä itsellesi tai asiakkaallesi, Maailmankaikkeuden Rakkauden Liekki auttaa valaisemaan tietä kohti rakkautta.

 

Käyttö

Maailmankaikkeuden Rakkauden Liekin käyttö on hyvin helppoa. Voit kuvitella positiivisen vaaleanpunaisen liekin energian ympäröivän sinut tai asiakkaasi. Voit myös pyytää St.Germainia:

Pyydän St.Germain että ympäröit minut (tai henkilön tai tilanteen) Maailmankaikkeuden Rakkauden Liekillä.

 

Voit myös käyttää seuraavia affirmaatioita (tai luoda omiasi) kun aktivoit energiaa.

Minä olen Rakkaus Rakkaus ympäröi minut.

Rakkaus ympäröi planeetan.

Rakkaus täyttää maailmankaikkeuden.

Rakkaus on kaikki mikä on.

 

Aktivointi menettely

Tämä aktivointi toimii aikomuksella. Pyydä saada yhdistyä Korkeimpaan Itseesi, ja vastaanottajan Korkeimpaan Itseen ja St. Germainiin. Sitten pyydä St. Germainia lähettämään aktivointi vastaanottajalle (=sinulle itsellesi)

 

Uudet Työkalut ja Symbolit

Tämä manuaali on tarkoituksella jätetty yksinkertaiseksi, koska tässä on kyse todella energiasta. Jos löydät uusia symboleita, käytäntöjä tai erilaisia tapoja käyttää Maailmankaikkeuden Rakkauden Liekkiä, voit vapaasti lisätä ne tähän menetelmään ja jakaa ne muille.

 

Tekijän oikeus suojelee tätä manuaalia.

Voit jakaa tätä manuaalia vapaasti, jos pidät sitä sopivana,ja mikäli se jätetään täysin koskematta. Sitä ei saa uudelleen painaa tai käyttää tämän manuaalin kirjoitusta uudelleen minkään syyn vuoksi.

Voit antaa tämän manuaalin opiskelijalle joka on maksanut sinulle aktivoinnista, mutta et voi myydä tätä erikseen.

Voit vapaasti luoda oman manuaalin, joka on kirjoitettu kokonaan omin sanoin, opettaaksesi ihmisille miten käyttää tätä energiaa.

Voit myös vapaasti käyttää tätä energiaa luodaksesi uuden energiajärjestelmän.

 

Elementtienergia-keskus - http://www.elementalreiki.com/