SAHP – Spiritual Animal Healer Program

kanavoinut Linda Colibert

 

SAHP – Spiritual Animal Healer Program auttaa kaikilla eläinparannuksen alueilla.

Mitään ennakkovaatimuksia ei ole – mutta auttaa, jos on tietoa reikienergiasta ja siitä miten se toimii. Jokainen oppiii käyttämään SAHP energiaa.

 

Ohjelmaan kuuluu kuusi aktivointia, jokainen niistä yhdistää energiaan syvemmälle tasolle ja voimistaa kommunikoimaan sekä hoitamaan eläimiä korkeammalla energiatasolla.

 

Taso 1 Eläinkommunikaatio vahvistaa kykyä ymmärtää ja kommunikoida eläimien kanssa

 

Taso 2 Tunneperäinen healing yhdistää eläimeen tunnetasolla ja työskentelee tunneperäisen parantamisen kanssa. Opit, mikä aiheuttaa tunneperäisiä traumoja eläimille ja kuinka ne selviytyvät niistä.

 

Taso 3 Eläimen fyysinen healing yhdistää voimallisiin parantaviin energioihin, jotka työskentelevät auttaakseen fyysisten vaivojen parantamisessa, myös kipujen helpottamisessa ja vaihdittavat toipumista loukkaantumisista, sairauksista sekä taudeista.

 

Taso 4 Eläimen käyttäytymisen ymmärtäminen ja healing aktivointi auttaa sinua ymmärtämään, mikä aiheuttaa käytösongelmia eläimillä ja työskentelee auttaakseen parantamaan niitä.

 

Taso 5 Villieläinten ympäristön parantaminen yhdistää sinut eläinlajien ympäristöjen energioihin ja työskentelee parantamalla ympäristöolosuhteita sekä auttamalla eläinlajeja selviytymään luonnossa, mukaanlukien uhanalaiset lajit.

 

Taso 6 Eläimen saattaminen rajan yli yhdistää sinut syvimmälle tasolle ja auttaa saattaamaan eläimet rajan toiselle puolelle rauhassa ja rakkaudella.

Sisältää bonusaktivoinnin Eläimen suojelu

 


Suomenkielinen manuaali, eläinten chakrakartta ja tietoutta.