Atlantistrilogia
 
Enemmänkin oman henkisen kasvun menetelmä, mutta voidaan käyttää myös parantamiseen.  Aktivoinnin saanut voi aktivoida muita tähän energiaan.
 
Tämä kokonaisuus on kolmiosainen. 
 
1. osa Atlantiksen Krsitalliaktivointi:
 

Tämä ei ole varsinaisesti parannusmenetelmä, vaikka sitä voidaankin sellaisena käyttää itsesi ja muiden parantamiseen.Atlantiksen kristalliaktivointi on enemmänkin henkisen ja henkilökohtaisen edistymisen aktivointi, joka auttaa sinua henkisellä matkallasi ja ihmiskuntaa sen lopullisessa ylösnousemuksessa.Tämän aktivoinnin tarkoitus on tuoda se tieto ja energia, joka kerran oli tallennettuna Atlantiksen pääkristalliin, jota pidettiin Suuressa Poseidonin Parantamistemppelissä Atlantiksella.

Atlantiksen kristallivihkimys tulee aktivoimaan uinuvat DNA-säikeemme ja eteerinen Atlantiksen kristalli tulee olemaan pysyvästi kruunuchakrasi yläpuolella yhdistäen sinut Atlantiksen kristallin energioihin.

 

 

2. Kristallikalloaktivointi

 

Kristallikallo on veistos ihmisen kallosta. Jotkut kallot on valmistettu puhtaasta kvartsikristallista, mutta kalloja valmistetaan useista muistakin kivilajeista, joita löytyy runsaasti maaperästämme. Kalloilla on maagisia ominaisuuksia, kuten kyky tuottaa spontaanisti holografisia kuvia ja muinaista tietoutta ja viisautta ihmiskunnan menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. Kristallikallo voi auttaa myös astraaliprojektiossa, joka tarkoittaa, että pystyt vierailemaan eri ulottuvuuksissa ja maailmoissa.

Kristallikallo, jonka vastaanotat aktivoinnin aikana, pysyy kanssasi aina, koska se asettuu kruunuchakrasi yläpuolelle, kahdeksanteen chakraasi (transpersoonallinen piste/sieluntähtichakra). Se on Atlantiksen kristallisi yläpuolella, joka puolestaan on seitsemännessä chakrassasi eli kruunuchakrassasi. Kristallikalloaktivoinnin/vihkimyksen avulla saat aina käyttöösi energian ja tiedon, joka on tässä eteerisessä kristallikallossa. Kun olet saanut vihkimyksen kristallikallon energiaan ja olet saanut oman eteerisen kristallikallosi kahdeksanteen chakraasi, se tulee auttamaan sinua minkä tahansa ja kaikkien psyykkisten kykyjen kanssa, joita sinulla voi olla tai joista et ehkä ole vielä tietoinen.

 

 

3. Maatähtivihkimys

 

Kolmannessa vihkimyksessä yhdistytään Äiti Maan (Gaian) energioihin, maadoittuaksemme, ankkuroituaksemme ja yhdistyäksemme tähän rajattomaan energialähteeseen, jonka ÄitiMaa tarjoaa meille kaikkien olemuksemme tasojen puhdistamiseksi (astraalikehon ja chakrojen puhdistamiseksi jne.).

Äiti Maa on antanut meille myös kyvyn yhdistyä elementtien energiaan, opit käyttämään

MAANILMANTULENVEDEN + HENGEN (AKASHAN) energiat sekä  tasapainottamaan maskuliinisen ja feminiinisen, Yin ja Yang -energian ja työskentelemään kaikkien 11 chakran kanssa.
 

**************

 

Kaikki 3 osiota kuuluvat tähän kokonaisuuteen tässä järjestyksessä, yhtenä vihkimyksenä.  Edellyttää kokemusta energioista.