Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERIN NIMI
Parantava Ki palveluiden rekisteri

REKISTERINPITÄJÄ
Maarit Ahonen-Lehmus, Monoskyläntie 201, 34800 Virrat

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Parantava Ki asiakasrekisteri sekä uutiskirjeen tilaavien henkilöiden tietojen rekisterin pitäminen  ja näihin liittyvä henkilötietojen käsittely.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tilausten toimittamiseen ja laskutukseen sekä tarvittaessa perintään. Tiedot jäävät sähköpostitusohjelmaan, ja niitä säilytetään Parantava Ki toiminnan ajan.  Asiakkaalla tai uutiskirjeen tilaajalla on oikeus pyytää poistamaan tietonsa milloin tahansa. 

Sähköpostiosoitteita käytetään markkinointiin uutiskirjeiden muodossa. 

REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Palvelussa käsitellään seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

Asiakkaat:
Etu- ja sukunimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Uutiskirjeen tilaajat:
Nimi ja sähköpostiosoite

Näitä tietoja  käsitellään henkilötietolain puitteissa. 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Henkilötiedot kerätään asiakkailta palveluiden tilausten  yhteydessä, ja uutiskirjeen tilaajilta uutiskije pyyntöjen yhteydessä. 

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Parantava Ki rekisterin henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille muutoin kuin henkilötietolain sallimissa erikoistapauksissa tai  laskujen perinnän tullessa kyseeseen. Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille markkinointi-, mielipide, tai markkinatutkimustarkoituksiin Suomen henkilötietolain ja Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisesti.

REKISTERIN TIETOSUOJA
Parantava Ki uutiskirjelista, joka koostuu sekä asiakkaiden että uutiskirjeen tilaajien sähköposteista sisältäen etu- ja sukunimi tiedot, on ISO 27001 turvastandardin mukaisen NIST Cyber Security verkon takana.  Verkkosivujen internet-lomakkeet ja sähköposti  on suojattu TSL-salauksella.

REKISTERÖITYJEN KÄYTTÄJIEN OIKEUDET
Henkilötietolain 26 §:n mukaisesti rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus tarkastaa, mitä tietoja hänestä on tallennettu palveluun. Allekirjoitettu kirjallinen tarkastuspyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen alla olevaan postiosoitteeseen.

Rekisteriin kuuluvilla asiakkailla on oikeus pyytää tietojensa poistamista rekisteristä. Allekirjoitettu kirjallinen tietojenpoistopyyntö tulee lähettää tämän rekisteriselosteen alla olevaan postiosoitteen.

Uutiskirjeen osalta käyttäjä voi erota postituslistalta klikkaamalla minkä tahansa saamansa uutiskirjeen alareunassa olevaa Unsubscribe-linkkiä.

Maarit Ahonen-Lehmus, Monoskyläntie 201, 34800 Virrat

 

 

Päivitetty 25.5.2018