Sydänkeskus

Ihmisen eteerisen systeemin ydin on sydänkeskus.

 

Kun olemus alkaa muuntua pelosta rakkauteen sydänkeskuksen shakraväri on tumman vihreä. Kuitenkin henkisestä näkökulmasta tummanvihreä väri sydänkeskusksessa on vielä epätasapainoa ilmaiseva. Jos tässä shakrassa näkyy vielä tiheämpiä tummempia värejä (harmaa, ruskea, tumman punainen, musta), se merkitsee myrkyttymistä energeettisesti yhteensopimattomien energioiden vaikutuksesta.

 

Jos sydänshakra on laajentunut pastellinvihreäksi, se kertoo kantajan kokemusmaailman olevan enimmäkseen ehdollisesta rakkaudesta. Tätä pidetään vielä epäkypsänä, koska sieluntason ehdottomasta rakkaudesta ei ole vielä kokemusta tai hengen Äärettömästä rakkaudesta, Pyhästä Jumalan rakkaudesta. Vain itserakkaus, jota kutsutaan ehdolliseksi rakkaudeksi kuuluu tälläisen henkilön normaaliin elämään.

 

Aiemmin vihreä väri sydänkeskuksessa oli haluttu saavutus. Tällä hetkellä tilanne on eri, monia pieniä ja suurempiakin henkisiä voittoja on saavutettu Nyt tähtäämme korkeampiin ulottuvuuksiin ja päämäärämme on korkeammalla. Nyky perspektiivistä katsottuna vihreä väri on joko epätasapainoa ilmaiseva (tumma vihreä) tai epäkypsyyttä ilmaiseva (pastelli vihreä).

 

Sydänshakra hallitsee harmoniaa, viisautta ja tasapainoa. Se on ydinkeskus kaikessa suhteessa kaikkeen, erityisesti ihmissuhteissamme. Keskusshakramme on kriittisen tärkeä koko ihmiskunnan terveydelle.

 

Pinkki sydänkeskuksen ytimessä tarkoittaa, että merkittävää parantumista on tapahtumassa. Se tarkoittaa myös laajentumista sielun tasolla. Henkinen valo on laajentanut kokemuksen ja tiedon Ehdottomasta rakkaudesta sielun uudella ulottuvuudella. Henkilö ilmaisee joitain sielunsa ominaisuuksia maailmalle ja hyväksyy tehtävänsä olla valona muille. Pinkki syntyy harmonisesta suhteesta materiaalisen punaisen juurishakran ja korkeamman näkyvän shakran kruunushakran violetin värien yhdistämisestä.

Olen kuullut ilmaisuista "pastellinvihreällä sydänkeskuksella on vaaleanpunaiset reunat", ehkä se on aste tähän suuntaan tai sama asia ilmaistuna eri tavoin...

 

Nyt, kun menemme vieläkin korkeammalle, siihen kun sielu on hyväksynyt sen korkeimman puhtauden palauttamisen. Kun sitä on testattu taas ja taas ja se on silti päättänyt ettei lopeta kunnes sen tehtävä on loppuun saatettu. Silloin ruusun väri ilmestyy keskusshakraan (sydämeemme) ja jatkaa laajenemistaan kunnes ruusu aukeaa täyteen kukkaan. Keskellä tätä ruusua on puhdas valkoinen ydin. Ja keskellä ydintä pyhä kolmikärkinen liekki. Kun tämä ilmestyy, se ilmaisee edistynyttä askelta henkisessä kasvussa. Sielu kulkee enemmän ja enemmän kohti alkuperäistä valoaan. Ruusunväri syntyy juurishakran punaisesta ja valkoisesta (alkuperäinen henkinen puhtaus). Se tuo yhteen kaksi olemisen valtakuntaa (näkyvän ja näkymättömän) harmoniassa toistensa kanssa ja parantaa kaikki toimintahäiriöt ja vääristymät koko energeettisestä systeemistä. Sielun ydinvalo on tällöin muunnettu. Ruusuliekki resonoi Äärettömän rakkauden kanssa.

 

 

Teksti on vapaata käännöstäni sivulta http://www.onhi.org/onhi_rose_flame4.html