Tervetuloa hoitamaan yhdessä Yksisarvisten kanssa <3

UUDISTETTU PERUSTEELLINEN ENERGIAHOITAMISEN KOULUTUS YKSISARVIS ENERGIOLLA!

Koulutuksessa kohtaat oman seitsemännen ulottuvuuden Enkeliolentosi, oman Yksisarvisesi sekä meditaatiossa että aktivoinnin avulla.  Opit luomaan Häneen yhteyden. 

 

-Saat henkilökohtaisen Yksisarviskanavoinnin.
-Yhdistyminen omaan Yksisarviseen 
-Yksisarvisten Energyhealing systeemiin, jossa voit kanavoida Yksisarvisenergiaa käsiesi kautta energiahoidoissa 
-Yksisarvisten SateenkaariSydänenergiaan, joka on hyvin monipuolinen enenergia mm lasten ja eläinten pentujen hoitoon, mutta myös parisuhde asioihin ja rakkauteen... 

-Hoitavien energioden yhteydessä opiskelet ihmisen chakrajärjestelmän (10 pdf:n kokonaisuus)  ja energiahoitamisen etiikkaa.

 

Koulutus on viiden viikon voimallinen ja rakkaudellinen matka (sisältäen viisi kurssipostia, harjoitushoidon tekemisen ja 6. bonuskirjeen) näiden seitsemännen ulottuvuuden Enkeliolentojen, Yksisarvisten, kauniiseen maailmaan. 
Se ei vaadi sinulta etukäteistietoja tai etukäteisoppeja energiahoitamisesta. 


Kurssilla opiskelet myös energiahoitamisen etiikkaa sekä ihmisen chakrasysteemin perusteellisesti eli kurssi on myös perusteellinen energiahoitamisen kurssi.

 

Hintaan sisältyy aktivoinnit suomenkielisine manuaaleineen, kurssikirjeet sekä tukeni , myös Yksisarvishoitaja-todistus.  KUUKAUSIMAKSU 50e ilmoittautuessa ja 2. n. kk:n kuluttua (yht. 100e)

  

Tee Matka Yksisarvisten maahan tämän meditaation avulla http://youtu.be/nZrZZ3H1VL0

 

Käy lukemassa Yksisarviseni Tähden kautta saamiani kanavointeja https://www.facebook.com/Yksisarviseni