YhdenHengen ValkoKultainen energia sopii jatkokurssiksi

esim. Elementtien energiat kurssille tai Shamanistiselle parantaja kurssille (myös Shamanistinen Valotyö ohjelma). Myös Kundalinireiki tai eläinten hoitamisen kurssit voivat olla pohjana. Tärkeintä on kokemasi sisäinen shamanius ja tahto hoitaa energialla. 

 

1. kurssikirje käsittelee eläinoppaita, voimaeläimiä ja suojelija eläimiä. Osan niistä saamme syntymässä, osa kulkee mukana tietyn jakson riippuen elämän opeista ja haasteista. Niiltä voi pyytää myös avuksi johonkin elämän vaiheeseen. 
Myös omat Eläinenkelimme joko olemassa olevat eläimet tai edesmenneet rakkaat voivat toimia suurena apuna tunnetason asioissa tai auttaa jopa fyysisessä paranemisessa. Käymme läpi mytologisten eläinhahmojen merkityksiä.
YhdenHengen energia auttaa työskentelemään näiden eläinten kanssa. Ne auttavat energiakehossamme, chakroissamme, joilla on yhteys sateenkaaren väreihin.  

 

2. kurssikirjeessä erittäin laaja tietopaketti - luettelo eri eläinten ja lintujen (n. 130 kpl) merkityksestä oppaina ja voimaeläiminä.  Manuaalin tämä osa on suunniteltu tulostettavaksi leikattavaan muotoon, joten niitä voisi käyttää nostettavina kortteina avuksi.

 

 3. Kurssikirjeessä tulee YouTube meditaatio eläinoppaisiin yhdistymiseksi. Toinen meditaatio kirjoitettuna chakrojen hoitamiseksi parantavan sateenkaaren avulla.

 

 4. Kurssikirjeessä yhdistytään YhdenHengen ValkoKultaiseen energiaan, jota voi käyttää apuna työskentelyssä eläinoppaitten kanssa. Siinä on mukana parantavaa Äiti-maan feminiinistä energiaa, tässä ajassa on voimakas tarve avautua sille. Kulta tuo siihen aspektin Alkulähteen Kultaisen Ajan energiasta. Energia sopii kaikkiin hoitoihin (ihmisten, eläinten ja Äiti-maan) ja on tämän ajan energia siirtyessämme kohti Kultaista Aikaa.

 

 

Kurssi alkaa 10.3. 
Ilmoittaudu parantavaki@gmail.com

 

Kurssin hinta on 90e, voi suorittaa puolet (45e) ilmoittautuessa ja puolet ennen 4. viikon alkua. 

 

Kurssilla on oma facebook-ryhmä yhteinen kaikkien shamanististen kurssieni kanssa. Siellä jaan tietoutta alkuperäiskansojen ennustuksista ja opeista. Ryhmässä voi jutella kursseista jne. 
https://www.facebook.com/groups/shamanismi