Lähde kulkemaan Sydämesi polkua ja manifestoimaan unelmia todellisuuteen <3 

 

Oletko jo kokeillut aarrekarttoja, unelmien manifestointia maailmankaikkeuteen... eikä kaikki silti ole mennyt toivoidesi mukaan?
Tällä kurssilla käytämme energiaa apuna, kuljet polkuasi ohjattujen meditaatioiden avulla,  jotka on kanavoitu auttamaan Sinua puhdistamaan tukoksia unelmiesi elämän tieltä ja kulkemaan Sydämesi toiveita kohti <3 

 

 

 

 

 

Sinulla on varmasti visio, millaista elämää tahdot elää. Tämän vision toteuttamiseen on olemassa ratkaisu. 

Matka ei ole lyhyt, mutta siihen on saatavissa apua energian avulla. Lähde kulkemaan  "elämäsi keväässä"  kohti sydämesi toiveita ja unelmia <3

Tämän kurssin hoidot ja aktivoinnit on otat vastaan viikottain sinulle sopivana ajankohtana kotonasi rauhassa annettujen ohjeiden avulla.

 

Sydämen polulla on usein jo entisistä elämistä tulevia vaikeuttavia asioita, joita emme niinkään tiedosta.  Ensimmäisellä viikolla saat hoitoa näihin asioihin elämässäsi. 

 

Ennen tänne tuloa olemme tehneet sielunsuunnitelman tälle matkalle, mutta ehkä liian vaikean. 
Oletko todella valmis käymään läpi kaiken suunnitellun? Tiesitkö, että oppaittesi avulla on mahdollista muokata sielun suunnitelmaa Akaasisen neuvoston kanssa, katsoa mitä on sovittu ja kuinka voisit pyytää muutoksia  tähän elämään?  Elämä tuo mukanaan muutoksia ja uusia suuntia, jonne tahtoisimme suunnata. 
2. 3. ja 4 viikolla perehdymme sielun suunnitelman muokkaamiseen oman näköiseksi.  

 

Tämän jälkeen on syytä tutkia sydänchakraa, onko siellä jotain, mikä aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia, ennen kuin lähdetään kulkemaan sydämen polkua on syytä puhdistaa ja huomioida näitä asioita, puhdistaa tukoksia sydänchakrasta, jotta sydämen polusta tulisi mahdollisimman kevyt kulkea. Tämä hoito tulee 5. kurssi viikollesi. 

 

Tässä vaiheessa sinun on hyvä olla tietoinen polustasi, minne tahdot kulkea!

6. viikolla aktivoidaan uskoa ja luottamusta. Henki auttaa meitä saamaan sen, mitä haluamme.  
Vapautetaan itseä myös egon haluista, energia vie meidät sydämemme valtakuntaan niin , että sydämen toiveet tulevat todellisiksi.

Kuudennella viikolla aktivoidaan tunteet kokemaan, kuinka hyvältä tuntuu saada sydämen toiveet tässä ja nyt. Tämä on tärkeä osa manifestointia. 

 

7. viikolla selkeytetään aikomukset konkreettisesti.
Tällä viikolla myös aktivoidaan tarkkaavaisuutta niin, että ajatukset ja tunteet ovat harmoniassa aikomusten kanssa. 
Samalla aktivoidaan tietoiset valinnat niin, että opit tekemään valintoja, jotka ovat lähempänä aikomustasi ja tietoisesti ilmennät sydämesi toiveita. Lopuksi tulee visualisoinnin aktivointi, joka auttaa kuvittelemaan, että tahdottu olisi jo ilmentynyt elämään tehden siitä elävän todellisesti ja värikkäästi. 

 

8. viikon antamisen ja vapauttamisen aktivointi vapauttaa lopputuloksen Hengelle ja voit luoda jotain parempaa kuin voisit kuvitellakaan. Tämän viikon Uskon, Toivon ja Vastarinnan aktivointi  poistaa kaikki menneet ohjelmoinnit ja rajoitukset, sekä asentaa uudet uskomukset alitajunnan tasolle. Parantava Valo vapauttaa kaiken joka on meidän ja manifestoinnin välissä. 

 

9. viikolla  KIITOLLISUUDEN AKTIVOINTI  auttaa arvostamaan kaikkia saatuja siunauksia niin, että ne kasvavat ja lisääntyvät.
Se motivoi manifestoimaan elämään ihmeellisiä kokemuksia. Huomaat, kuinka tärkeää on nauttia matkasta kohti unelmia, elämä on matkaa,  joidenkin asioiden suhteen pääset perille toteuttamaan unelmaasi, silti matka jatkuu... 

KURSSIN VOIT ALOITTAA MILLOIN VAIN, OPSKELU ETÄNÄ SÄHKÖPOSTIN VÄLITYKSELLÄ. HINTA 90e. Ota yhteyttä parantavaki@gmail.com