Lähde kulkemaan Sydämen Polkua, manifestoimaan unelmiasi kanssamme <3 

 

Oletko jo kokeillut aarrekarttoja, meditaatioita... unelmiesi manifestointia maailmankaikkeuteen... Tällä kurssilla käytämme energiaa apuna, selkeitä energiahoitoja tai -aktivointeja, jotka on kanavoitu auttamaan Sinua puhdistamaan tukoksia unelmiesi elämän tieltä ja kulkemaan Sydämesi toiveita kohti <3 

 

 

 

 

 

Sinulla on varmasti visio, millaisena tahdot elämäsi kokea. Tämän vision toteuttamiseen on manifestoinnin keinoja. Matka ei ole lyhyt, mutta siihen on saatavissa apua energian avulla. Lähdetään yhdessä kulkemaan "elämämme kevättä"  kohti sydämen toiveita ja unelmia <3

Tämän kurssin hoidot ja aktivoinnit on otettavissa vastaan viikottain sinulle sopivana ajankohtana kotonasi rauhassa. 

Sydämen polulla on usein jo entisistä elämistä tulevia vaikeuttavia asioita, joita emme niinkään tiedosta.  Ensimmäisellä viikolla saat hoitoa näihin asioihin elämässäsi. 

Olemme tehneet sielunsuunnitelman tälle matkalle, mutta ehkä liian vaikeanOlemmeko todella valmiita käymään läpi kaiken suunnitellun? Tiesitkö, että oppaidesi avulla on mahdollista käydä läpi sielunsuunnitelmaa Akaasisen neuvoston kanssa, katsoa mitä on sovittu ja kuinka voisi pyytää muutoksia  tähän elämään?  2. 3. ja 4 viikolla perehdymme tähän. 

Tämän jälkeen on syytä tutkia sydänchakraa, onko siellä jotain, mikä aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia, ennenkuin lähdetään kulkemaan sydämen polkua on syytä puhdistaa ja huomioda näitä asioita, puhdistaa tukoksia sydänchakrasta, jotta sydämen polusta tulisi mahdollisimman kevyt kulkea. Tämä hoito tulee 5. kurssi viikollesi

Tässä vaiheessa sinun on hyvä olla tietoinen polustasi, minne tahdot kulkea!
6. viikolla aktivoidaan uskoa ja luottamusta, että Henki auttaa meitä saamaan sen, mitä haluamme.  Vapaudumme myös egon haluistaenergia vie meidät sydämemme valtakuntaan niin ,että sydämen toiveet televat todellisiksi.  Kuudennella viikolla aktivoidaan tunteet kokemaan ,kuinka hyvältä tuntuu saada sydämen toiveet tässä ja nyt. Tämä on tärkeä osa manifestointia. 

7. viikolla selkeytämänne aikomuksemme kirjoittamalla sen, mitä tahdomme, että tiedämme mitä se on ja mitä varten. Tällä viikolla myös aktivoidaan tarkkaavaisuus,niin että ajatuksemme ja tunteemme ovat harmoniassa aikomuksemme kanssa. Samalla ktivoidaan tietoiset valinnat niin, että se auttaa meitä tekemään valintoja, jotka ovat lähempänä aikomustamme ja tietoisin prossein ilmennämme sydämen toiveita. Lopuksi myös visualisoinnin aktivointi auttaa meitä kuvittelemaan, että tahtomamme olisi jo ilmentynyt elämäämme tehden siitä elävän todellisesti ja värikkäästi. 

8. viikon antamisen ja vapauttamisen aktivointi vapauttaa lopputuloksen Hengelle, niin että voimme luoda jotain parempaa kuin voimme kuvitellakaan. Tämän viikon Uskon, Toivon ja Vastarinnan aktivointi  poistaa kaikki menneet ohjelmoinnit ja rajoitukset, sekä asentaa uudet uskomukset alitajunnan tasolle. Parantava Valo vapauttaa kaiken joka on meidän ja manifestintimme välissä. 
 

9 viikolla "olemme perillä" KIITOLLISUUDEN AKTIVOINTI  auttaa arvostamaan kaikkia siunauksia joita meille annetaan, niin että ne kasvavat ja lisääntyvät. Se motivoi meitä manifestoimaan eämäämme ihmeellisiä kokemuksia.