SIELUN SOPIMUS:

 

Aivan alussa, sieluina, teemme sopimuksen oppia ja kasvaa, olla onnellIsia, rakastaa ja kokea niin paljon hyvää kuin mahdollista. 

Tähän liittyy myös tahto tulla paremmaksi, laajentua ja saavuttaa lisää viisautta

 


Olet syntynyt tähän maailmaan tehtyäsi itsellesi elämän sopimuksen.

Elämäsi on täynnä valintoja.

Kuljet polkuasi, mutta jossain kohtaa saatat kulkea eri suuntaan. Kun et täytä sopimustasi, et ole onnellinen... et pysty tekemään menestyksekkäitä valintoja. 
Kurssi auttaa sinua takaisin polullesi muistamaan nämä valinnat, se auttaa myös muuttamaan sopimustasi, jos olet löytänyt uuden elämäntehtävän tai sopimus tuntuu liian raskaalta täyttää. 


On tärkeää ymmärtää omaa historiaa sieluna. 

Edelliset elämät saattavat vaikuttaa tähän nykyiseen elämääsi tavalla, jota et ehkä voi ymmärtää täysin. Kurssi auttaa sinua ymmärtämään, että tieto, jonka saat edellisistä elämistä on vain energiaa.

Saat kosketuksen siihen, kuka todella olet ja voit ymmärtää joitain käytösmalleja, jotka pitävät sinua otteessaan. Voit saada elämääsi muuttavaa apua ymmärtämällä, mitä aiemmissa elämissä on tapahtunut ja miksi nyt koet jotkin asiat, kuten ne koet, kun asiat paljastuvat sinulle. Syyt kokemiesi haasteiden takaa alkavat myös tulla esiin.  

 

Joskus valitsemme ennen syntymäämme enemmän kuin mihin olemme valmiita ja tajuamme sen vasta matkan varrella. Saatamme myös löytää uuden innoittavan tehtävän, mitä kohti tahdomme suuunnata. Tärkeä tieto on, että: -Elämän sopimusta voidaan muuttaa turvallisesti <3 -

 

 

 KURSSIIN KUULUU

-neljä kurssikirjettä 

-aktivoinnit Elämänsopimus reikin tasoihin 1 ja 2 ja Edellisten elämien reikiin sekä energiaan, jonka avullaa katsot Elämänsopimustasi ja voit muuuttaa sitä.

-Youtube meditaatioita näiden sopimuksien ymmärtämiseksi ja muuttamiseksi tukemaan matkaasi tässä elämässä.

 

Kurssin hinta on 65e

KURSSIN VOIT ALOITTAA MILLOIN VAIN!