UUDISTUNUT KUNDALINIREIKI 2024 
 VOIT ALOITTAA  MILLOIN VAIN!

 

 

 

 

*Suomenkieliset uudet laajennetut ohjeet

*Balance-harjoitus kuva 
*Uusi kundalini harjoitus 
*Lisätty rukous

*Uusi viritys prosessi
*Kuinka manuaalisesti aktivoida Kundalini
Kysymyksiä ja vastauksia

 

Tahtoisitko aloittaa henkisen puhdistautumisen, itsesi hoitamisen ja läheistesi ja lemmikkiesi energiahoitamisen?  Jos koet kutsumusta, kanavasi pitää vain avata ♥ Pikkuhiljaa kurssin edetessä voit laajentaa energiahoitamistasi ja hoitaa aivan ketä tahansa!  Sopii myös aiempien energia-aktivoitien lisäksi, vaikkapa energiahoitajille

 

Kundalinireiki on yksinkertainen ja voimakas hoitavan energian kanavointimenetelmä.

Se ei sisällä symboleja eikä japanin kieltä.

 

Kundalinireikin on kanavoinut tanskalainen Ole Gabrielsen Ylösnousseelta Mestari Kuthumilta. Kuthumi on toisen universaalin säteen, eli Rakkauden ja Viisauden säteen, sekä planeettamme henkisen kehityksen säteen Chocan.

 

Ensimmäisestä aktivoinnista (taso 1) lähtien voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi ja eläimiä sekä lähi että kaukohoitona. Voit puhdistaa tiloja, ihmisten välisiä suhteita, parantaa ominaisuuksia, tunnetiloja, tilanteita. Tämä vastaa perinteisen reikin mastertasoa.

 

2. tason Kundalinireiki meditaation lisäksi opiskelet ihmisen chakrajärjestelmän (10 pdf:n kokonaisuus).

3. taso sisältää 7 uutta energiatyökalua hoitoihisi ja valmistut Kundalinireiki Masteriksi.

 

 

Maksat kuukausimaksuin 55e ilmoittatuessa ja 55e kk:n kuluttua (ennen Mastertasoa) hinta 110e sisältää kaikki tasot, opetuksen - kurssipostit, suomenkieliset ohjeet, viritykset energioihin sekä opastukseni jatkossakin.  

Virityksiin tulee vastaanotto-ohjeet.  
Bonus: KOSMINEN KUNDALINIREIKI, (arvo 45e).


1. tason ja 2. tason välillä aikaväli vähintään 2 viikkoa, 2. ja 3 tason väliajan voit päättää itse. 3. tason jälkeen teet harjoitushoidon minulle, sen jälkeen saat kurssiin kuuluvan sähköisen todistuksen.


  

Ilmoittautumiset:parantavaki@gmail.com  

 

HUOM. KUNDALINIREIKIENERGIA ON ALKULÄHTEEN ÄITIMAAN KUNDALINIENERGIAA, SE ON ERI ASIA KUIN OMAN KUNDALININ NOSTATUS TAI ESIM. KUNDALINIJOOGA.