UUDISTUNUT KUNDALINIREIKI 2024 

 

*Suomenkieliset uudet laajennetut ohjeet

 

 

*Balance-harjoitus kuva 
*Uusi kundalini harjoitus 
*Lisätty rukous
*Uusi viritys prosessi
*Kuinka manuaalisesti aktivoida Kundalini
                                                                                                                      * Kysymyksiä ja vastauksia

 

 

Tahtoisitko aloittaa henkisen puhdistautumisen, itsesi hoitamisen ja läheistesi ja lemmikkiesi energiahoitamisen?  Jos koet kutsumusta, kanavasi pitää vain avata ♥ Pikkuhiljaa kurssin edetessä voit laajentaa energiahoitamistasi ja hoitaa aivan ketä tahansa!  Sopii myös aiempien energia-aktivoitien lisäksi, vaikkapa energiahoitajille

 

Kundalinireiki on yksinkertainen ja voimakas hoitavan energian kanavointimenetelmä.

Se ei sisällä symboleja eikä japanin kieltä.

 

Kundalinireikin on kanavoinut tanskalainen Ole Gabrielsen Ylösnousseelta Mestari Kuthumilta. Kuthumi on toisen universaalin säteen, eli Rakkauden ja Viisauden säteen, sekä planeettamme henkisen kehityksen säteen Chocan.

 

Ensimmäisestä aktivoinnista (taso 1) lähtien voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi ja eläimiä sekä lähi että kaukohoitona. Voit puhdistaa tiloja, ihmisten välisiä suhteita, parantaa ominaisuuksia, tunnetiloja, tilanteita. Tämä vastaa perinteisen reikin mastertasoa.

 

 

Nyt koko kurssin hinta 109,76e sisältää kaikki tasot, opetuksen - kurssipostit, suomenkieliset ohjeet, viritykset energioihin sekä opastukseni jatkossakin.  

Virityksiin tulee vastaanotto-ohjeet.  


1. tason ja 2. tason välillä aikaväli vähintään 2 viikkoa, 2. ja 3 tason väliajan voit päättää itse. 3. tason jälkeen teet harjoitushoidon minulle, sen jälkeen saat kurssiin kuuluvan sähköisen todistuksen, paperitodistus postitse 15e. 

  

Ilmoittautumiset:parantavaki@gmail.com  VOIT ALOITTAA KURSSIN MILLOIN VAIN!

 

HUOM. KUNDALINIREIKIENERGIA ON ALKULÄHTEEN ÄITIMAAN KUNDALINIENERGIAA, SE ON ERI ASIA KUIN OMAN KUNDALININ NOSTATUS TAI ESIM. KUNDALINIJOOGA.