VERKKOKURSSI TOIMII NONSTOPPINA ELI VOIT ALOITTAA SEN MILLOIN TAHDOT! *Myös opetuksena paikan päällä, kysy omalle paikkakunnallesi!

 

 

 

 

Tahtoisitko aloittaa puhdistautumisen, itsesi hoitamisen ja myös perheenjäsenien, läheistesi ja lemmikkiesi energiahoitamisen?

 

Jos koet kutsumusta, kanavasi pitää vain avata ♥ Pikkuhiljaa kurssin edetessä voit laajentaa energiahoitamistasi ja hoitaa aivan ketä tahansa!  Sopii myös aiempien energia-aktivoitien lisäksi, vaikkapa energiahoitajille

 

Kundalinireiki on yksinkertainen ja voimakas hoitavan energian kanavointimenetelmä.

Se ei sisällä symboleja eikä japanin kieltä.

Tämä on hyvä tie aloittaa henkinen kasvu ja hoitaviin energioihin tutustuminen, sopii aivan vasta-alkajillekin

 

Kundalinireikin on kanavoinut tanskalainen Ole Gabrielsen Ylösnousseelta Mestari Kuthumilta. Kuthumi on toisen universaalin säteen, eli Rakkauden ja Viisauden säteen, sekä planeettamme henkisen kehityksen säteen Chocan.

 

Ensimmäisestä aktivoinnista (taso 1) lähtien voit hoitaa itseäsi, läheisiäsi ja eläimiä sekä lähi että kaukohoitona. Voit puhdistaa tiloja, ihmisten välisiä suhteita, parantaa ominaisuuksia, tunnetiloja, tilanteita. Tämä vastaa perinteisen reikin mastertasoa.

 

 

 Hinta: 150e, erissä 3 x 50e. 

  

Ilmoittautumiset:parantavaki@gmail.com

 

Kundalinireiki versio 2022 energia. Aktivointeihin tulee vastaanotto-ohjeet.  Saat suomenkieliset manuaalit ja  selventävät kurssikirjeet sähköpostiisi. 

HUOM. KUNDALINIREIKIENERGIA ON ALKULÄHTEEN ÄITIMAAN KUNDALINIENERGIAA, SE ON ERI ASIA KUIN OMAN KUNDALININ NOSTATUS TAI ESIM. KUNDALINIJOOGA.