Enkelihoitaja kurssi, VOIT ILMOITTAUTUA MILLOIN VAIN <3 

 Opiskelu  kurssikirjein ja Youtube-äänitteiden avulla. Sisältää harjoitushoitoja ja -tulkinnan, sekä kirjallisen tehtävän.

 

Jos Enkelimaailma on avautunut sinulle, ja tahtoisit hoitaa Enkelienergialla, oppia ihmisen energiakehon katsomista, lähellä olevien Enkelten ja Henkioppaiden sekä edesmenneitten läheisten kokemista ja viestien välittämistä, kurssi on sinulle <3 

  

~ Enkelienergiat avaavat sydämen tunnelukkoja, ne ovat hoivaavia ja hoitavia, meitä hellästi ylöspäin nostavia, voimaannuttavia korkeavärähteisiä energoita hoitaen kehoamme kokonaisvaltaisesti ~

 

    

Enkelihoitaja kurssin alussa keskitymme Enkeliyhteyteesi. Yhdistyt seitsemän Arkkienkelin energioihin, ja opit käyttämään Violettia liekkiä. 

 

Toisella kerralla teen sinulle Enkelihoidon etänä, ja kerron palautteessa, mitä hoidossa ilmeni. Tähän kuuluu myös aktivointia Enkelihoitajuuteen, sekä Karman Enkelit-hoito, jossa poistetaan erityisesti Enkelihoitajuudelle haitallista karmaa. Ennen kolmatta kertaa saat  postitse chakrakivet chakrahoito-ohjeineen.

 

Kolmanteen kertaan mennessä olet opiskelllut ihmisen chakrajärjestelmän. Olen antanut sinulle ohjeet Enkelihoitajuus initaation vastaan ottamiseen.

Käymme läpi Enkelihoidon tekemisen perusteellisesti. Kurssimateriaalissa perehdytään myös energiahoitamisen etiikkaan ja käytäntöihin. Tämä on hoitamista Enkelienergialla, hoidossa näkyvien asioiden tulkitsemista hoidettavalle. Emme lähde opastetulle mielikuvamatkalle, vaan teemme konkreettisen Enkelihoidon. Hoidettavan henkisestä herkkyydestä riippuen hän voi myös kohdata Enkeleitään, Henkioppaitaan tai edesmenneitä läheisiään hoidon aikana. 

 

Neljännella kerralla aktivoidutaan avaamaan omaa kanavaa lisää Enkeleihin ja Valon Oppaisiin. Puhumme kanavoinnista ja Enkelin viesteistä, sekä siitä, miten nämä liitetään Enkelihoitoon. Opit käyttämään viestikortteja hoidon tukena, ja tekemään Enkelikortti tulkinnan. 

 
Kurssista saa Enkelihoitaja-todistuksen. 

 

Kurssin hinta on 150e, jonka voi suorittaa 2 erässä 1. kurssin aluksi ja 2. kuukauden kuluttua. 
Kurssin nopein aikataulu on noin 1,5-2kk, mutta toimivinta on  edetä itselle sopivassa opiskelutahdissa, eli voit opiskella "vaikka vuoden", jos se sinulle on sopiva tahti <3
 

Ilmoittautumiset kursseille s-postiin parantavaki@gmail.com