Enkelihoitaja kurssi NONSTOPPINA VOIT ILMOITTAUTUA MILLOIN VAIN.

 

Paikan päällä sekä netissä facebook kameran kautta tai skypeyhteydellä  <3

Opiskelu onnistuu myös kurssikirjein ja Youtube-äänitteiden avulla.

 

Jos Enkelimaailma on avautunut sinulle, ja tahtoisit hoitaa Enkelienergialla, oppia ihmisen energiakehon katsomista, lähellä olevien Enkelten ja Henkioppaiden sekä edesmenneitten läheisten kokemista ja viestien välittämistä, kurssi on sinulle <3 

  

~ Enkelienergiat avaavat sydämen tunnelukkoja, ne ovat hoivaavia ja hoitavia, meitä hellästi ylöspäin nostavia, voimaannuttavia korkeavärähteisiä energoita hoitaen kehoamme kokonaisvaltaisesti ~

 

 

   

Enkelihoitaja kurssin alussa keskitymme Enkeliyhteyteesi. Yhdistyt seitsemän Arkkienkelin energioihin, ja opit käyttämään Violettia liekkiä. 

 

Toisella kerralla teen sinulle Enkelihoidon, ja kerron palautteessa, mitä hoidossa ilmeni. Tähän kuuluu myös aktivointia Enkelihoitajuuteen, sekä Karman Enkelit-hoito, jossa poistetaan erityisesti Enkelihoitajuudelle haitallista karmaa.

Saat chakrakivet chakrahoito-ohjeineen.

 

Kolmanteen kertaan mennessä olet etäopiskelllut ihmisen chakrajärjestelmän. Olen antanut sinulle ohjeet Enkelihoitajuus initaation vastaan ottamiseen.

Käymme läpi Enkelihoidon tekemisen perusteellisesti. Keskustelemme energiahoitamisen etiikasta ja käytännöistä. Tämä on hoitamista Enkelienergialla, hoidossa näkyvien asioiden tulkitsemista hoidettavalle. Emme lähde opastetulle mielikuvamatkalle, vaan teemme konkreettisen Enkelihoidon. Hoidettavan henkisestä herkkyydestä riippuen hän voi myös kohdata Enkeleitään, Henkioppaitaan tai edesmenneitä läheisiään hoidon aikana. 

 

Neljännella kerralla aktivoidutaan avaamaan omaa kanavaa Enkeleihin ja Valon Oppaisiin. Puhumme kanavoinnista ja Enkelin viesteistä, sekä siitä, miten nämä liitetään Enkelihoitoon. Saat Enkeliterapiakortit käännösvihkosen kera. 

 

Kurssiin kuuluu harjoitushoitojen tekemistä ja raportoimista, sekä jokin lyhyt kirjallinen tehtävä. Kurssista saa Enkelihoitaja-todistuksen. 

 

Kurssin hinta on 250e (50e ilmoittautumismaksu + 4 x 50e/osio)  Kurssin nopein aikataulu on noin 1,5-2kk, mutta myös kerran kk:ssa voi opiskella yhden osan tai valita oman tahtinsa.
KURSSIKIRJEIN JA YOUTUBE-ÄÄNITTEIN OPISKELLESSA HINTA 150e (sisältää täysin samat asiat + yhden Enkeli- ja karmanpoisto etähoidon). 

 

Ilmoittautumiset kursseille s-postiin parantavaki@gmail.com

Kurssin aikataulu sovitaan osallistujalle sopivaksi.