Enkelihoitaja kurssi NONSTOPPINA sekä netissä skypeyhteydellä että paikanpäällä opiskeltuna <3

Opiskelu onnistuu myös kurssikirjein ja Youtube-äänitteiden avulla.

VOIT ILMOITTAUTUA MILLOIN VAIN.

 

Jos koet Enkelit tärkeinä auttajina ja tahtoisit hoitaa Enkelienergialla, oppia ihmisen energiakehon katsomista, lähellä olevien Enkelten ja Henkioppaiden sekä edesmenneitten läheisten näkemistä ja viestien välittämistä, kurssi on sinulle <3 

  

~ Enkelienergiat avaavat sydämen tunnelukkoja, ne ovat hoivaavia ja hoitavia, meitä hellästi ylöspäin nostavia, voimaannuttavia korkeavärähteisiä energoita hoitaen kehoamme kokonaisvaltaisesti ~

 

Yksityis- tai ryhmäopetusta Skype yhteydellä (kamera ei pakollinen toki hyödyllinen, ääniyhteys riittää), verkkokurssina Youtube äänniteiden kera tai paikan päällä Hauhuulla Virroilla luonani <3  

   

Voit kysyä kurssia kotipaikkakunnallesi ja ehdottaa kokoamallesi ryhmälle sopivaa aikaa. Ryhmän kasaaja -25% hinnasta, matkakuluista sovitaan. 

 

Enkelikurssin alussa keskitymme Enkeliyhteyteesi. Yhdistyt seitsemän Arkkienkelin energioihin, ja opit käyttämään Violettia liekkiä. 

 

Toisella kerralla teen sinulle Enkelihoidon, ja kerron palautteessa, mitä hoidossa ilmeni. Tähän kuuluu myös aktivointia Enkelihoitajuuteen, sekä Karman Enkelit-hoito, jossa poistetaan erityisesti Enkelihoitajuudelle haitallista karmaa.

Saat chakrakivet ohjeineen.

 

Kolmanteen kertaan mennessä olet etäopiskelllut ihmisen chakrajärjestelmän. Olen antanut sinulle ohjeet Enkelihoitajuus initaatioiden vastaan ottamiseen.

Käymme läpi Enkelihoidon tekemisen perusteellisesti. Keskustelemme energiahoitamisen etiikasta ja käytännöistä. Tämä on hoitamista Enkelienergialla, hoidossa näkyvien asioiden tulkitsemista hoidettavalle. Emme lähde opastetulle mielikuvamatkalle, vaan teemme konkreettisen Enkelihoidon. Hoidettavan henkisestä herkkyydestä riippuen hän voi myös kohdata Enkeleitään, Henkioppaitaan tai edesmenneitä läheisiään hoidon aikana. 

 

Neljännella kerralla aktivoidutaan avaamaan omaa kanavaa Enkeleihin ja Valon Oppaisiin. Puhumme kanavoinnista ja Enkelin viesteistä, sekä siitä, miten nämä liitetään Enkelihoitoon. Saat Enkelikortit suomennoksen kera.

 

Kurssiin kuuluu harjoitushoitojen tekemistä ja raportoimista, sekä jokin lyhyt kirjallinen tehtävä. Kurssista saa Enkelihoitaja-todistuksen. 

 

Kurssin hinta on 250e (50e ilmoittautumismaksu + 4 x 50e/osio)  Kurssin nopein aikataulu on noin 1,5-2kk, mutta myös kerran kk:ssa voi opiskella yhden osan.

 

Ilmoittautumiset kursseille s-postiin parantavaki@gmail.com

Kurssin aikataulu sovitaan osallistujalle sopivaksi.