UUDISTETTU LAAJA SISÄLTÖ
Enkelihoitaja koulutus
VOIT ILMOITTAUTUA MILLOIN VAIN <3 

 Opiskelu  kurssikirjein ja Youtube-äänitteiden avulla. Sisältää harjoitushoitoja ja -tulkinnan, sekä kirjallisen tehtävän.

Mahdollista opiskella myös nettikameran kautta livenä.

 

Jos Enkelimaailma on avautunut sinulle, ja tahtoisit hoitaa Enkelienergialla, oppia ihmisen energiakehon katsomista, lähellä olevien Enkelten ja Henkioppaiden sekä edesmenneitten läheisten kokemista ja viestien välittämistä, kurssi on sinulle <3 

  

~ Enkelienergiat avaavat sydämen tunnelukkoja, ne ovat hoivaavia, meitä hellästi ylöspäin nostavia, voimaannuttavia korkeavärähteisiä energoita hoitaen kehoamme kokonaisvaltaisesti ~

 
Enkelihoitajana mukanasi ovat Arkkienkeli Rafael ja hänen kaksoisliekkinsä Enkelten Kuningatar Äiti-Maria sekä sinun henk.koht. Parantajaenkelisi. 
Äiti-Marian rakkaudelliset energiat kurssi sisältyy tähän koulutukseen (arvo 82,29e)
    

Enkelihoitaja koulutuksen aluksi keskitymme Enkeliyhteyteen. Yhdistyt seitsemän Arkkienkelin energioihin, ja opit käyttämään Violettia liekkiä. 

Toiseen kertaan kuluu 
-Ruususäde ja 

-Marianpolku

-Äiti-Maria Rafaelin kaksoiliekkinä, hoiva
-Eheys
-KokoNainen

 

Kolmannella kerralla teen sinulle kaksi etähoitoa; Enkelihoidon ja karma puhdistus hoidon, jossa poistetaan erityisesti Enkelihoitajuudelle haitallista karmaa. 
Kerron sähköpostitse palautteessa, mitä hoidoissa ilmeni.  
Opiskelet myös: 
-Äiti-Marian pyhät paikat

 -ihmisen chakrajärjestelmän.
Olen antanut sinulle ohjeet Enkelihoitajuus initaation vastaan ottamiseen.

Neljännellä kerralla:

Käymme läpi Enkelihoidon tekemisen perusteellisesti. Kurssimateriaalissa perehdytään myös energiahoitamisen etiikkaan ja käytäntöihin. Tämä on hoitamista Enkelienergialla, hoidossa näkyvien asioiden tulkitsemista hoidettavalle. Emme lähde opastetulle mielikuvamatkalle. Hoidettavan henkisestä herkkyydestä riippuen hän voi myös kohdata Enkeleitään, Henkioppaitaan tai edesmenneitä läheisiään hoidon aikana. Teet kaksi harjoitushoitoa.
Opiskelet myös: 
-Pyhä Äiti - Pyhän Äiti 
-Lapset, jotka palaavat takaisin
-Siunaukset halki aikojen
-Äiti-Maria sydänten avaajana

 

Viidennelllä kerralla aktivoidutaan avaamaan omaa kanavaa lisää Enkeleihin ja Valon Oppaisiin. Puhumme kanavoinnista ja Enkelin viesteistä, sekä siitä, miten nämä liitetään Enkelihoitoon. Opit käyttämään viestikortteja hoidon tukena, ja tekemään tulkinnan.  Teet harjoitus tulkinnan. 
Opiskelet myös
-12 Sädettä
-Vihkimyspolku

Verkkokurssit Äiti-
Marian rakkaudelliset energiat  ja 12 Sädettä sisältyvät koulutukseen.

 
Koulutuksestaa saa Enkelihoitaja-todistuksen. 

 

Tämä kuuluu kuukausimaksullisiin koulutuksiin, erät: 60e ilmoittautuessa, 1., 2. ja 3. kk:n lopussa (yht. 240e). Jos tahdot opiskella nopeammin, suorita maksu kerralla. Nopein aikataulu on noin 1,5-2kk, voit myös opiskella hitaammin omaan tahtiisi. 
Kurssin hinta nettikamera tapaamisin a´ 80e erät samoin kuin yllä (yht. 320e)
 

Ilmoittautumiset kursseille s-postiin parantavaki@gmail.com