UUDISTETTU KURSSI (ensimmäinen jo v. 2012, kurssilta on valmistunut jo yli 100 hoitajaa)

Jos eläimet ovat lähellä sydäntäsi ja koet, että tahtoisit hoitaa niitä myös energian tasolla ja harjoitella eläinkommunikaatiota, tämä kurssi on Sinulle <3

  

Eläinten energiahoitamisen etäkurssi on 10 osainen. Kurssipostit tulevat s-postitse viikottain.
Kurssilla on myös oma Facebook-ryhmä,
jossa keskustelemme kurssin aiheista, siellä voi myös kysyä eläimiä harjoitushoitoihin. 

 

Aktivoinnit tulevat etänä vastaanotto-ohjeen kera, (tai niitä voi sopimuksesta käydä ottamassa luonani Hauhuulla Virroilla)  

 

Kurssilla perehdymme eläintenhoitamisen erilaisiin energioihin:

Viikko 1 Eläimen chakrajärjestelmä ja eläinkommunikaatio, energiahoitaminen
Viikko 2
Tunneperäinen healing 
Viikko 3
Fyysinen healing 
Viikko 4
Käyttäytymisen ymmärtäminen ja healing

Viikko  5 Luonnonvaraisten eläinten elinympäristöjen healing sekä ihmiskunnan värähtelyn nostaminen                                                                                  Viikko 6 Lisää eläinkommunikaatiosta, eläimet jaetaan harjoitushoitoihin

Viikko 7 Irtipäästäminen, Suojelus

Viikko 8 Hevosen chakrajärjestelmä, rauhoittavat signaalit ja Epona energia

Viikko 9 Koiran merkitys ja sen rauhoittavat signaalit 

Viikko 10 Hoitokooste harjoitushoidoista ja Suojautuminen, BONUS Eläinsuojelureiki
                                                                          

 Kurssin puitteissa järjestetään harjoitushoitoja etänä (jokainen tekee  harjoitushoidon, ja näistä hoitokertomuksista julkaisen Hoitokoosteen, joka jaetaan kurssilaisille.)

 

Kurssiin kuuluu myös hoitotapaaminen hevostallilla luonani Virroilla tai jonkun kurssilaisen tallilla (maks. 150km ajomatkan päässä Virroilta) tai  vaihtoehtoisesti voimme tavata jonkun kennelillä tai kodissa, jossa on monia eläimiä. Tapaamiseen voivat osallistua ne kurssilaiset, joille paikka on riittävän lähellä. Se, ettei pääse osallistumaan hoitotapaamiseen ei ole este kurssin täydelliselle suorittamiselle. 

 

Kurssi on hyvin intensiivinen kokonaisuus, joka vaatii opiskelijalta aikaa ja tahtoa perehtyä ja harjoitella kunkin kurssikirjeen teemaa, ja osallistumista etähoito harjoituksiin. 

 

Eläinten energiahoitamisen kurssin hinta on 80e, (voi maksaa 2 erässä; 1. 40e erä ilmoittautumismaksuna ja seuraava 40e:n erä kuukauden päästä). Kurssista saa sähköisen todistuksen. 

 

 

Ilmoitautumiset parantavaki@gmail.com  (TIEDOTAN SEURAAVAN KURSSIN ALKAMISESTA TÄSSÄ) Seuraava verkkokurssi alkaa 20.9.2021

Jos tahtoisit tämän kurssin läsnäolo kurssina, kerää pieni ryhmä ja ota yhteyttä! Voimme pitää kurssin viikonloppukurssina tai kokoontua esim. kahden viikon välein eri kurssilaisten eläimien luona. 

 

Piki-kissani piikimattoilemassa :)
Piki-kissani piikimattoilemassa :)