Jos eläimet ovat lähellä sydäntäsi ja koet, että tahtoisit hoitaa niitä myös energian tasolla ja harjoitella eläinkommunikaatiota, tämä kurssi on Sinulle <3

  

Eläinten energiahoitamisen etäkurssi on 10 osainen. Kurssipostit tulevat s-postitse viikottain.

 

Aktivoinnit tulevat etänä vastaanotto-ohjeen kera, (tai niitä voi sopimuksesta käydä ottamassa luonani Hauhuulla Virroilla)  

 

Kurssilla perehdymme eläintenhoitamisen erilaisiin energioihin (tunneperäinen healing, fyysinen healing, käytöshäiriöiden hoitaminen, eläimen suojaus...), eläinkommunikaatioon sekä tarkemmin koiraan ja hevoseen eläimenä ja energiahoitamisen yhteydessä.

 

Kurssin puitteissa järjestetään etähoitoja harjoituksina kaikille eläimille (jokainen tekee  harjoitushoidon etänä, hoitokertomuksista luodaan Hoitokooste, joka julkaistaan kurssilaisille.)

 

Kurssiin kuuluu myös hoitotapaaminen hevostallilla jonkun kurssilaisen hevosen tallilla (maks. kahden tunnin ajomatkan päässä Virroilta) tai luonani kotitallillani. Tapaamiseen voivat osallistua ne kurssilaiset, joille paikka on riittävän lähellä. Vaihtoehtoisesti voimme tavata jonkun kennelillä tai kodissa, jossa on monia eläimiä.

 

Kurssi on hyvin intensiivinen kokonaisuus, joka vaatii opiskelijalta aikaa ja tahtoa perehtyä ja harjoitella kunkin kurssikirjeen teemaa, ja osallistumista etähoito harjoituksiin. 

 

Eläinten energiahoitamisen kurssin hinta on 160e, (voi maksaa 3 erässä; 1. 60e erä ilmoittautumismaksuna ja kaksi seuraavaa 50e:n erää kuukauden välein). Kurssista saa todistuksen. 

 

 

Ilmoitautumiset parantavaki@gmail.com  (TIEDOTAN SEURAAVAN KURSSIN ALKAMISESTA TÄSSÄ, EI KUULU SYNTTÄRI TARJOUKSEEN)

Jos tahtoisit tämän kurssin läsnäolo kurssina, kerää pieni ryhmä ja ota yhteyttä! Voimme pitää kurssin viikonloppukurssina tai kokoontua esim. kahden viikon välein eri kurssilaisten eläimien luona. 

 

Piki-kissani piikimattoilemassa :)
Piki-kissani piikimattoilemassa :)