Jos eläimet ovat lähellä sydäntäsi ja koet, että tahtoisit hoitaa niitä myös energian tasolla ja harjoitella eläinkommunikaatiota, tämä kurssi on Sinulle <3

  

Eläinten energiahoitamisen etäkurssi on 10 osainen. Kurssipostit tulevat s-postitse viikottain.

 

Aktivoinnit tulevat etänä vastaanotto-ohjeen kera, (tai niitä voi sopimuksesta käydä ottamassa luonani Hauhuulla Virroilla)  

 

Kurssilla perehdymme eläintenhoitamisen erilaisiin energioihin (tunneperäinen healing, fyysinen healing, käytöshäiriöiden hoitaminen, eläimen suojaus...), eläinkommunikaatioon sekä tarkemmin koiraan ja hevoseen eläimenä ja energiahoitamisen yhteydessä.

 

Kurssin puitteissa järjestetään harjoitushoitoja etänä (jokainen tekee  harjoitushoidon, ja näistä hoitokertomuksista julkaisen Hoitokoosteen, joka jaetaan kurssilaisille.)

 

Kurssiin kuuluu myös hoitotapaaminen hevostallilla luonani Virroilla tai jonkun kurssilaisen tallilla (maks. 150km ajomatkan päässä Virroilta) tai  vaihtoehtoisesti voimme tavata jonkun kennelillä tai kodissa, jossa on monia eläimiä. Tapaamiseen voivat osallistua ne kurssilaiset, joille paikka on riittävän lähellä. Se, ettei pääse osallistumaan hoitotapaamiseen ei ole este kurssin täydelliselle suorittamiselle. 

 

Kurssi on hyvin intensiivinen kokonaisuus, joka vaatii opiskelijalta aikaa ja tahtoa perehtyä ja harjoitella kunkin kurssikirjeen teemaa, ja osallistumista etähoito harjoituksiin. 

 

Eläinten energiahoitamisen kurssin hinta on 160e, (voi maksaa 3 erässä; 1. 60e erä ilmoittautumismaksuna ja kaksi seuraavaa 50e:n erää kuukauden välein). Kurssista saa todistuksen. 

 

 

Ilmoitautumiset parantavaki@gmail.com  (TIEDOTAN SEURAAVAN KURSSIN ALKAMISESTA TÄSSÄ) Seuraava verkkokurssi alkaa 15.7.2021

Jos tahtoisit tämän kurssin läsnäolo kurssina, kerää pieni ryhmä ja ota yhteyttä! Voimme pitää kurssin viikonloppukurssina tai kokoontua esim. kahden viikon välein eri kurssilaisten eläimien luona. 

 

Piki-kissani piikimattoilemassa :)
Piki-kissani piikimattoilemassa :)