Tämä kurssi nyt paikanpäällä su 3.2. klo 13 - n.16 Virtain Killinkosken kyläkaupan naapurissa, os. Inkantie 47 34980 Killinkoski, Kari Järvenpään hoitotilassa, ikkunassa lukee "Jäsenkorjaus ja hieronta". 
Sitovat ilmoittaitumiset: parantavaki@gmail.com (tai facebook-postin kautta)

Hinta 45e.

 

 

CHAKRAHOITO CHAKRAKIVIEN AVULLA-KURSSI

Kurssimateriaali  toimitetaan sähköpostiisi, saat chakrakivet postitse. 

 

Chakrat ovat kehon energiakeskuksia, ne vastaanottavat energiaa ympäristöstämme sekä maailmankaikkeudesta. Chakrat välittävät energian eteenpäin kehomme energiakanavia pitkin ja vaikuttavat siten oleellisesti sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiimme. 
Epätasapaino koskettaa meitä aina ensin energiakehon tasolla;  sairaudet , esim. flunssavirus, tulee ensin energiakehoon, jonka se läpäisee - jos läpäisee - ja iskee sitten fyysisellä tasolla. 

On tärkeää tuntea oma energiakeho. Sen kautta olemme vuorovaikutusissa sekä toisiin ihmisiin että maailmankaikkeuden energioihin.

 

Kurssilla opit laajasti chakroista sekä myös jalokivistä ja väreistä, jotka vaikuttavat niihin ja joilla niitä voi hoitaa. Jokaisesta chakrasta tulee  pdf-materiaali, jossa on mukana  keinoja pitää ko chakrasta hyvää huolta.

 

Kurssiin kuuluu 10 laajaa pdf-kokonaisuutta; Ihmisen chakrajärjestelmä, kirje jokaisesta seitsemästä päächakrasta hyvin monipuolisesti katsottuna, Eheytyminen ja suojaus, sekä Ylemmät chakrat, jossa käsitellään maatähtichakra ja chakrat 8-12. 

 

Kurssiin kuuluu hoitokivi jokaiselle 7 chakralle, ne toimitetaan postitse. Kivien mukana tulee ohjeet niiden puhdistukseen, kuvaus kivien energioista sekä ohje chakrahoidon tekemiseen.
Kurssilla käsitellään myös chakrat 8-12 sekä viidennen ulottuvuuden chakrat. 

 

Kurssin kokonaishinta on 50e, saat opintomateriaalin s-postiisi ja postitan chakrakivet sinulle kotiin. 

 

Ota yhteys parantavaki@gmail.com