Miten Enkelit tulevat elämäämme (oma kanavointini)

 

Enkelin puhe saattaa tulla jonkun toisen henkilön puheena, ystäväsi, puolitutun tai tuntemattoman sanoina – juuri oikeaan aikaan juuri niinä oikeina sinua koskettavina ja sinut pysähdyttävinä sanoina, jotka ovat vastaus ongelmaasi tai lohdutus suruusi. Sanoina, jotka saavat sinut ajattelemaan ongelmaasi eri tavalla ja helpottavat oloasi. Saatat myös katsoa tv-ohjelmaa ja siellä jonkun vuorosanat osuvat sinua syvälle sydämeen tai avaat radion kesken automatkan ja esim. joku elämäntilannettasi koskettava musiikkikappale alkaa soida.

 

Enkelit lohduttavat meitä. Jokaisella ihmisellä on oma enkeli, valitettavasti hän ei vaan voi puuttua elämääsi, jos et pyydä häntä avuksesi. Maailmankaikkeuden lakien mukaan toisen asioihin ei saa puuttua, jos hän ei sitä pyydä, asia jota me ihmiset rikomme jatkuvasti. Ihmepelastukset ovat toinen juttu, silloin elämänkirjoituksesi mukaan elämäsi kuuluu vielä jatkua ja enkelit pelastavat sinut täpärästä tilanteesta.

 

Enkelin läsnäolon voi tuntea myös hipaisusta, tuoksusta tai enkelin voi vaikka nähdä eri tavoin, kokemukset ovat yksilöllisiä. Enkelin näkemistä ja kokemista voi myös pyytää ja kokemukset ovat yksilöllisiä, tulevatko ne unessa, meditoidessa vai päivätietoisuudessa. Harva meistä saa valkoisia höyheniä, tai ainakaan ne eivät useimmiten ilmenny tyhjästä, vaan niille usein löytyy luonnollinen selityskin.

 

Keskustele oman enkelisi kanssa. Pyydä häntä avuksi etsiessäsi kadonneita tavaroitasi, tehokasta voin kokemuksesta kertoa :) Muuta et voi enkelillesi antaa vastalahjaksi kuin kiitoksen. Keskustele mielessäsi tai ääneen, kuinka vaan. Pyydä parkkipaikkaa, kun menet ruuhkaisen ostoskeskuksen eteen etsimään parkkiruutua, yllätyt positiivisesti. Enkelit ovat mukana elämän pienissäkin asioissa. Jos sinulla on hankaluuksia ihmissuhteissa, voit pyytää omaa enkeliäsi keskustelemaan sen toisen osapuolen enkelin kanssa, kerrot että haluaisit välien olevan hyvät taas tai että lastasi ei kiusattaisi koulussa tai mikä asiasi ikinä onkaan, se yleensä tehoaa. Pyydät että toisen osapuolen enkeli juttelisi sille toiselle osapuolelle… Yleensä tämä auttaa. Enkelit hoitavat asiansa! He ovat täällä auttamassa meitä ihmisiä. Ihan jokapäiväisessä elämässä!

 

Muistathan kiittää enkeliäsi, muuta me ihmiset emme voi heille antaa <3