Elämäsi Matkalle (oma kanavointini)

 

Meille on annettu matka, vähän kuin portaat kuljettavaksi. Ei kuitenkaan raskaita askelmia, vaan kevyitä rappusia, oman elämämme päämäärää kohti.

Voimme astua niitä raskain jaloin vetämällä mukanamme painavia asioita. Meille on kuitenkin annettu vaihtoehto kulkea niitä kevyesti luottaen elämänsuunnitelmaamme.

 

Painavat asiat pudottavat meidät aina edelliselle askelmalle, ikään kuin että osaisimme nousta seuraavalle uudelleen kevyesti ilman painolastia. Joskus saatat huomata valkoiset siivet, jotka kannattavat sinua matkalla, nostavat ylöspäin, kun et itse jaksaisi. Oma enkelisi auttaa sinua elämäsi portaissa.

 

Tiedätkö, että voit itse suunnitella nämä askelmat. Jokainen askelma voi olla seikkailu täynnä hyviä tunteita, niin ettei matka tunnu kapuamiselta päämäärää kohti, vaan jokainen askelma on elämä itse. Kaunis auringonpaisteinen elämä.

 

Parasta mitä voimme tehdä itsellemme on pudottaa matkatavaroita pois repustamme, että kulkeminen ei muodostu liian raskaaksi. Kulkemisen on tarkoitus olla kevyttä, vaikeidenkin oppiläksyjen jälkeen jalkamme jaksavat nousta yhä uudelleen. Älä juokse itseäsi maitohapoille. Aika on mahtavampi, itse asiassa aikaa ei ole. Se on vaan harha, joka laittaa meidät ihmiset kiirehtimään ja stressaantumaan. Se on määre täällä maailmassa, tässä elämässä, mutta maailmankaikkeus on ajaton. Kaikki on jo tapahtunut. Tuntuu että sitä on mahdoton ymmärtää. Sanotaan että ihminen on Jumala itse, ja vastaan tulevat vain heijastumia todellisuudesta.

 

Tämä matka ei liity maailman uskontoihin, silti voimme ymmärtää, että jos joku saa niistä hyvää oloa, niin jokaisessa on ripaus totuutta. Maailmankaikkeuden lait ovat suuremmat. Alkulähde on puhdasta rakastavaa energiaa. Sitä energiaa kanavoimme käsistämme, täällä sen nimi on useimmiten Reiki. Se on puhdasta rakkautta, johon jokaisella on mahdollisuus. Kanavat pitää vain aukaista. Jokaisella on nämä kanavat. Voimme ilmentää hyvää ja myötätuntoa, parannusta ja toivoa.

 

Sydän on kuin sipuli tai ruusu, siitä kuoritaan kerroksia kyynelehtien tai katsoen terälehtien lentoa tuulessa, niiden mukana oppiläksyt ja entiset tapahtumat. Olemme vanhoja sieluja, monta elämää nähneitä, vaikka emme sitä osaisi tiedostaa. Karmasta on mahdollista vapautua, puhdistua kirkastua. Ihmisyys ja ego saavat meistä vallan ajoittain, mutta elämäntehtävämme täällä on oppia puhdistautumaan, kirjoittamaan elämämme kirja, sillä kaikki on mahdollista saavuttaa. Pyydä ja tähtää toimintasi haluamaasi, niin saat.

 

Enkeleitä matkallesi <3