Liekkihoidot

Violetti- ja Ruusuliekkiä on kätevää käyttää yhdessä. Violettiliekin puhdistava raikastava ominaisuus yhdistettynä Ruusuliekin rakkaudelliseen hellään lataavaan ominaisuuteen on hyvä kokonaisuus energiahoitoa.

 

Violettiliekillä on monta tarkoitusta. Se nuorentaa ja virkistää meitä. Se voi parantaa tunneperäisiä ja jopa fyysisiä ongelmia, parantaa ihmissuhteita ja helpottaa elämää. Mikä tärkeintä, violettiliekki muuntaa negatiivisen energian, joten se on tehokas parannuksen työkalu. Kun violettiliekki muuntaa kielteiset ajatuksemme ja tunteemme, se muodostaa kasvualustan parantumiselle.

Violettiliekki puhdistaa menneitten elämien haavat. Se tuo ihmiseen eloa ja saa hänet värähtelemään, tuntemaan iloa ja elinvoimaa. Se auttaa olemaan armelias ja anteeksi antavainen muuttamalla kieltäistä karmaasi.

 

Kielteinen energia voi ilmetä monin tavoin sairauksista ja onnettomuuksista syvään juurtuneihin tapoihin asti, jotka estävät tulemaan toimeen ihmisten kanssa. Tämä kielteisyys tallentuu auraasi, joka on fyysistä kehoasi ympäröivä energiakenttä.

 

Aura heijastaa myönteisiä ajatuksia ja tunteita, mutta voi myös heijastaa kiukkua, vihaa, mustasukkaisuutta tai turhautuneisuutta.Siinä on värähtelyjä, joita poimit sinua ympäröiviltä ihmisiltä, samoin kuin menneitten elämiesi tai kertyneen karmasi aiheuttamia värähtelyjä.

Tarvittaessa voin käyttää Violettiliekki reikin hoitavia symboleja apuna hoidossa tarpeesi mukaan. Violettiliekki reiki on koettu voimakkaana, mutta hellänä ja aikaansaavana energiahoitona.

 

Puhdistuksen jälkeen on ihanaa latautua rakkaudellisella Ruusuliekillä.

 

Ruusuliekki on rakkautta, puhdasta rakkautta. Sen käyttö liittyy rakkauteen, parisuhteeseen ja perheeseen hyvin läheisesti. Ruusunpunainen Liekki tuo suhteeseen tai tilanteeseen rakkautta. Energiaa voi käyttää oman itsen hoitoon, ihana tunne latautua rakkaudella ruusunpunaisessa pilvessä, rakkaudellisuus näkyy sinussa ja vaikuttaa jokapäiväisessä elämässäsi positiivisesti.

 

Ruususäteen energiaa voi pyytää myös Ihmissuhteiden hoitamiseen: parisuhde, perhe ja lapset. Jos tarvitset hoitoa ihmissuhteisiisi, mainitse siitä. Ihmissuhteita voi ensin puhdistaa Violetilla liekillä, sitten ladata rakkaudellisesti Ruusunpunaisella liekillä.

Se myös auttaa eri tilanteisiin: voit lähettää energiaa menneisiin tapahtumiin ja tuleviin tapahtumiin esim. jos sinulla on tapaaminen. Jos epäilet että tulevasta tilanteesta / keskustelusta saattaa tulla vaikea tai riitaisa, voit pyytää tätä avuksi.

 

Ruusunpunaista liekkiä voi myös käyttää tilojen energisoimiseen rakkaudella ja valolla. Voimme ensin puhdistaa Violettiliekillä kodin ja sen jälkeen energisoida sen Ruusunpunaisella Liekillä.

 

Liekkihoidot yhdistettynä 40e.

 

Jos koet tarvitsevasi Violetin liekin puhdistusta tai Ruusuvalon rakkauden voimaa elämääsi enemmän, voit kuunnella niitä voimistavat meditaatiot täältä: http://www.youtube.com/user/ParantavaKi (veloituksettomat meditaatiot)