Energiahoito auttaa antautumaan romanttiselle rakkaudelle ja tunteelliselle intiimille seksuaaliselle rakkaudelle. Tätä antautumista tarvitaan niin olemassa olevassa ihmissuhteessa kuin uutta luodessakin. 

Antautuminen ei suinkaan merkitse tappiota, vaan sitä että uskaltaa antaa mennä, mutta se saattaa olla liian vaikeata suorilta käsin, koska se on myös luopumista kontrollista.

Tällä ei suinkaan sinkkumaailmassa tarkoiteta hulvatonta sukeltamista kontrolloimattomiin seikkailuihin, vaan suhteen tullessa kyseeseen uskallusta heittäytyä siihen.
Monet ihmiset rakastuvat ja rakastavat kokien rakkauden tunteita, mutta eivät sydämensä kautta todella tunne sitä ja antaudu rakkauden virralle. Jokin heissä on tukossa, ja on ollut tukossa ehkä jo lapsuudesta saakka. Heiltä puuttuu hoivatuksi tulemisen tunne.

 Hoito antaa sinulle tunteen hoivatuksi tulemisesta, se voi tuoda pintaan aivan ennen kokemattomia tunteitakin. Monet syyt ovat voineet olla esteenä täydelle antaumiselle rakkaudessa, kuten 
-sitoutumisen pelko
-hylätyksi tulemisen pelko
-torjutuksi tulemisen pelko
-kontrolloiduksi tulemisen pelko
-käytetyksi tulemisen pelko
-seksuaalisen läheisyyden pelko
-minuutensa kadottamisen pelko
-pelko fyysisestä tai henkisestä hyväksikäytöstä

Henkinen läheisyys on syvimpien ajatustemme ja tunteidemme jakamista toisen kanssa. Siinä tulee syvästi nähdyksi ja tutustuu toiseen, kun jakaa rakkauttaan, intohimoa, naurua, iloa... Todellinen läheisyys täyttää sielumme ja vie pois yksinäisyyden. 
Läheisyyden muotoja ovat henkinen läheisyys ja seksuaalinen läheisyys


~Kun antaudut läheiseen suhteeseen, päästät toisen niin lähelle, että hän voi nähdä ja koskea sieluusi~
 
Elämässä koetaan usein sydänsurua ja torjumisia ja sen seurauksena kehittyy esteitä, ettemme uskalla kokea avoimesti ja puhtaasti uudelleen. 

Kuitenkin, kokeaksesi todellista henkistä ja seksuaalista läheisyyttä, sinun on uskaltauduttava ulos mukavuusalueeltasi.
 

Hoito etähoitona 40e,