Hoidossa tähtäämme siihen, että pääsemme eroon vanhoista seksuaalisista haavoista, niistä energioista, jotka ehkä vielä aiheuttavat kipua, surua tai estävät meitä kokemasta puhdasta iloa, täyttymystä, intohimoa ja hurmiota kumppanimme kanssa.

Tantra on sanskriittia ja tarkoittaa tietoisuuden laajentumista, sekä enegian vapautumista. Kun avaudut sensuaalille hengellisyydelle, voit kohdata tukahdutettuja osiasi. Tantra on Shivan ja Shaktin voimallinen liitto, joka on luotu jo 5000 vuotta Ekr. Hindukulttuurissa. 
Shakti on feminiinisen luovan voiman ja hedelmällisyyden jumalatar, Shiva on maskuliinisuuden voiman ja luomisen pyhä lähde. Ilman Shaktia ja Shivaa ei olisi elämää. 

Tantra sallii meidän tutkia seksuaalisuutemme ja henkisyytemme yhteyttä. Tantra muuntaa seksuualisuutemme ja kääntää sen henkiseksi. Seksuaalisuus on lähellä pyhyyttä. Tantra auttaa löytämään siunausta joka elämän alueelta. 

YONI ja LINGAM


Yoni on sanskriitin kielellä vagina. Se on pyhä luola, jolle pitää myös antaa parannusta. Se on kuin kaunis kukka. Katso Yoniasi peilistä ja suo sille ihailusi. Voit tehdä tämän myös partnerisi kanssa, voitte yhdessä katsoa, miten kaunis se on. 

Lingam on sanskriitin kielellä penis, miehen valon sauva. Tantrisessa parannuksessa sen harteilta poistetaan lapsuuden traumat, pelot, syyllisyys, kiukku, kaikki se, mikä voi häiritä tuntetasi miehenä ja rakastajana. Kun molemmat elimet saavat tätä ihailua osakseen tasavertaisina ja pyhinä, luodaan vahva tunteellinen ja henkinen yhteys.

Me kaikki synnymme vaginan - yonin kautta, joka yhdistää meidät myös seksuaalisesti. 


Hoidon hyötyjä ovat:
-rakastut intiimiin seksuaaliseen itseesi
-se vapauttaa kehoasi, mieltäsi ja henkeäsi syyllisyydeltä ja häpeältä, mitä seksuaalisuuteen vielä saattaa liittyä
-avaudut uusille seksuaalisen ekstasian tasoille
-saat taas käyttöön nais ja mies (jin ja jang) energiasi

Hoito vain etähoitona 40e