Hoito pureutuu syvästi kumppanuus energioihin. Siihen, mitä on ollut aiemmissa suhteissa sekä siihen, mitä on ollut aiemmin nykyisessä suhteessa. 


Negatiivisuus on usein tiellä, kun tahdotaan luoda uutta ja kaunista. Meille on saattanut jäädä tunnelukkoja tai haavoja menneistä tapahtumista, ja reagoimme niiden pohjalta aina uuteen hieman varautuen. Vaikka kyse ei olisikaan suuremmasta, vaikuttaa aiempien tapahtumien muistot kuitenkin jollakin tasolla meillä tunteissa ja varsinkin uskalluksessa tuntea ja heittäytyä rakastamaan.

 

Pettymisen pelko saattaa estää rakastumisen ja rakkauden kokemisen. Jopa niin suuresti, että vaikka tietoisesti tahtoisimme ihmissuhteen, se tiedostamattomalla tasolla estää meitä saavuttamasta sitä. Tai estää meitä näkemästä ja kokemasta hyvyyttä ja aitoa kauneutta nykyisessä suhteessamme. Siksi on tärkeää puhdistaa näitä menneitä tapahtumia, niiden aiheuttamia haavoja, jotta voimme tuntea taas puhtaasti ja aidosti, eikä minkään ihmissuhteen vanha karma ole tiellä uutta luodessa tai nykyistä suhdetta vahvistaessa. 

 

Nämä energiat auttavat myös vetämään puoleensa sielunkumppanuutta ja sitä pyyteetöntä rakkautta, mikä kumppanuudessa aitona on. Ne auttavat kehittämään omaa rakkauden tunnetta ja suojelemaan sitä, laajentamaan kokemusta rakkaudesta ja tuomaan uusia aspekteja siihen. 

 

Hoito lähi- tai etähoitona 45e.