Tuntuuko sinusta, että elämänenergiasi valuu jonnekin? 

 

Tunnetko epämääräistä väsymystä?

Onko elämässäsi  epäonnea ja vaikeuksia...? 

Tunnetko, että kotona on outoja energioita...?

* Energiakehosi tarvitsee puhdistaa, myös kotisi energiat tarvitsevat puhdistusta!

 

 

 Uloimmaisena meidän fyysistä kehoamme ympäröi aura.

Chakrat eli kehon energiakeskukset ovat auran kerroksissa

Jo päivän mittaan erilaisten ihmisten aurat kohtaavat ja kaikenlaista likaa tarttuu mukaan. Syvemmin riippuvuus ajattelussa syntyy eteerisiä sidoksia, joita pitkin oma energia valuu ja koetaan selittämätöntä väsymystä. 

 

.Hoito katkaisee negatiiviset siteet joiden ei pitäisi olla kiinni ja joista olet valmis päästämään irti. Toiseksi, se parantaa kaikkia energiasiteitä, joista tahdot pitää kiinni. Tämä parantaa sinua ja antaa myös jonkin verran parantavaa energiaa henkilölle joka on sidoksen toisessa päässä.

 

Aura on osa meidän energiakenttäämme joka ympäröi ja suojelee meitä. Se on meidän heijastuksemme ulos maailmaan. Jos tahdomme vetää puoleemme oikeanlaisia ihmisiä ja mahdollisuuksia, meidän auramme täytyy olla kirkas ja terve, täynnä positiivista energiaa ja rakkautta.

 Auran säännöllinen puhdistaminen auttaa piristämään mieltämme sekä parantaa heijastusta ulkomaailmaan.

 Koska aura on ulompi energia heijastuksemme, sen puhdistaminen ei poista syvällä olevia haavoja tai pitkän aikavälin tukoksia jotka ovat yleensä kiinni syvällä sisällä energeettisessä järjestelmässä. Siihen auttaa chakrahoito, joka kuuluu tähän puhdistukseen. 

Chakrahoito on esitelty täällä

Vainajahenget tulee saattaa Valoon käyttämästä elämänenergiaasi... Heidät tulee saattaa Valoon myös kodistasi. 

Kodin puhdistus kuuluu hoitoon, sille ei tarvitse varata aikaa, sovimme vain päivän jolloin teen sen. Kodin ylle luodaan myös suoja negatiivisia energioita vastaan.

 

-Energiakehon puhdistus sekä lähi- että etähoitona + kodin puhdistus  yht.  70e.