Kristalleilla on valtava voima tallentaa energiaa itseensä.

 

Niitä käytetään hoitamiseen ja meditaatiossa.

Kristallit värähtelevät omalla erityistaajuudellaan ja tallentavat omaan rakeenteeseensa valtavia määriä tietoa.

Voit tilata kristallikorun ja aktivoin siihen juuri sinulle tarvittavat energiat intuitiivisesti

tai voit valita koruun haluamasi energian täältä.

 

Luonnollisesti koruja voi tilata koruina ilman mitään ladattuja energioita :) 

 

 

Valmistan riipuksia tilauksesta, esim. viereinen Enkelinsiipi ruusukvartsihelmellä, 20e, mukaan tulee aina kaunis korupussi, sis postikulut Suomeen.

 

Alla eri riipus vaihtoehtoja, hinta sama:
-Daavidin tähti
-Kuu ja tähti
-Lootuksen kukka
-Pegasos
-Kundalinin- tai hoitamisen merkki ja eri kristalleja:
*ruusukvatsia, vuorikirstallia, kirkasta kristallia, vaaleanpunaista ja -sinistä kristallia ja helmeä.  Nauhoina valkoinen, ruskea ja musta vahapäällysteinen nauha, n. 65cm pituisena.  Korvakorut voi tilata samoista materiaaleista 30e hintaan.

Ruusukvartsi  

On väriltään vaaleanpunainen. Sitä esiintyy Brasiliassa, Etelä-Afrikkassa, Intiassa, Japanissa, Madagaskarissa, Saksassa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.
Se on ehkä suosituin kvartsiryhmän kivistä. Se saa hennon värisävynsä pienistä määristä mangaania, titaania tai rautaa. 
Romanttinen ruusukvartsi on tunnettu kautta historian ehdottoman rakkauden kivenä, jonka ominaisuuksiin yhdistetään myös fyysisellä tasolla sydämen parantaminen sekä surun ja pelon haihduttaminen. Ruusukvartsi opettaa meitä myös antamaan anteeksi. Ruusukvartsi voimistaa yhteyttäsi mm. Ruusuliekkiin, myöskin Yksisarvisten parantavaan voimaan. 
Tämä itsevarmuutta kasvattava luonnonkivi sopii mainiosti myös lapsille tukemaan tunteiden kehitystä ja kohottamaan myönteistä elämänasennetta.
Aseta pinkki ruusukvartsi fengshuin mukaiseen ihmissuhdesektoriin huoneessa tai asunnossa, se kutsuu luokseen romantiikkaa ja rakastavia ihmissuhteita. Ruusukvartsi on myös hellä haavoittuneen sydämen parantaja, joka toimii parhaiten mahdollisimman lähellä sydäntä.

 

Vuorikristalli eli kirkas kvartsi 

on yksi yleisimmistä mineraaleista maailmassa.
Sitä esiintyy mpäri maailmaa, myös Suomesta löydetään vuorikiteitä.
Muinoin vuorikiteiden uskottiin olevan pysyvästi jäätynyttä jäätä tai valoa kiinteässä muodossa, joten sillä on useita parantavia vaikutuksia esimerkiksi mielen puhdistaminen ja kirkastaminen - vuorikide on kiviterapiassa mestariparantaja. Siihen voi ladata monenlaista parantavaa energiaa.
Se on Leijonan horoskooppikivi, myös Jousimiehen aurinkomerkki liitetään tähän kiveen.
Mayojen ja tolteekkien pyramideista löytyneet vuorikidekallot muodostavat edelleen selittämättömän mysteerin tiedemiehille. Vuonna 1924 löytynyttä kristallikalloa tutkittaessa on selvinnyt, että viisikiloinen kallo on leikattu ja hiottu käsin yhdestä suuresta vuorikidepalasta. 
Kiviterapian mukaan vuorikidesykerö on oiva huoneen energeettinen puhdistaja pöydällä tai hyllyllä säilytettynä.