Energiahoitoja voidaan käyttää tukihoitona kaikkiin vaivoihin, mutta se sopii myös täysin terveille eläimille.

Energiahoito aktivoi aina kehon oman paranemisprosessia.
 

 
Jos sinulla on lemmikkisi tai harrastus eläimesi kanssa ongelmia, voin ottaa yhteyden etänä ja välittää enrgiahoitoa, tähän annan ohjeet s-postitse.
 
Virtain seudulla voin tulla paikan päälle hoitamaan.
(Tämä onnistuu ajoittain myös  
Ruoveden ja Mänttä-Vilppulan ja Valkeakosken seuduilla. Normaalit toteutuneet bensakulut laskutetaan.) 
 
Eläinkommunikaation avulla  saadaan usein täkeitä viestejä, joita ihminen ei muuten olisi osannut oivaltaa  <3  Etähoidossa tähän tarvitsen avuksi valokuvan eläimestä sähköpostin liitteenä. 
 
Energiahoidossa hoidetaan eläimen sekä fyysistä sekä henkistä tilaa.
Fyysisen vamman tai sairauden energiahoito on tukena nopeuttamassa paranemisprosessia.  
Henkisiin vaiovihin esim. pelko energiahoito saattaa auttaa yksinäänkin. Eläimillä on usein henkisiä traumoja, varsinkin löytöeläimillä, omistajaa vaihtaneilla eläimillä ja nuorena vieroitus vaiheessa.
Energiahoito tukee uuteen kotiin sopeutumista ja muihin elämänmuutoksiin sopeutumista. 
 

 

Hoidossa käyn läpi eläimen chakrat eli energiakehoa. Ne antavat tärkeää tietoa eläimen tilasta. Muista että eläinlääkärin hoitoa se ei korvaa, mutta voi olla rinnalla auttamassa samanaikaisesti.

 

Energiahoidon avulla voi myös tasoittaa käytöshäiriöitä ottaen huomioon eläimen lajityypillisen käyttäytymisen mahdollisuudet. 

 

 

Energioissa voi myös ottaa yhteyttä eksyneeseen tai karanneeseen eläimeen, sen avulla voin kertoa, millaisessa ympäristössä näen eläimen. Tämä saattaa auttaa sinua paikantamaan eläimen kulkemia reittejä. 

 

Hoidot eläimelle 80e . Sisältää 2 hoitokertaa

(1 lähi- ja etähoito tai 2 etähoitoa) ja palautteet hoidosta kirjallisesti s-postin kautta. 
Vaihtoehtoisesti yksi hoito 45e (joko lähi tai etähoito). 

 

kukkatipat toimivat eläimillä tukemassa esim. koulutusta, siedätystä, rohkaisussa, elämänmuutoksissa (uusi omistaja, muutto, eläinystävän poismeno, pentujen luovutus.. uusi lemmikki otetaan kotiin, vauva syntyy...) jne.  Kukkatippoja voi antaa kissoille, koirille, hevosille... myös muille lemmikkieläimille, maatilan eläimille.

Katso sivu Bach kukkatipat