Kukkauutteet tukevat eläintäsi paranemaan  käytöshäiriöissä, pelkotiloissa sekä sopeutumaan elämänmuutokseen.  

  

Kukkauuttteiden teho perustuu negatiivisten mallien muuntamiseen positiivisiksi.

Erityisesti kukkatipat toimivat eläimillä tukemassa esim. koulutusta, siedätystä, rohkaisussa, elämänmuutoksissa (uusi omistaja, muutto, eläinystävän poismeno, pentujen luovutus.. uusi lemmikki otetaan kotiin, vauva syntyy...) jne.

 Kukkatippoja voi antaa kissoille, koirille, hevosille... myös muille lemmikkieläimille, maatilan eläimille,
jopa luonnonvaraisille eläimille niitä on annettu. 

 

Tippoja annetaan eläimelle hoitopullosta kaksi tippaa vähintään neljä kertaa päivässä kolmen viikon ajan. Juomaveteen voi laittaa tipat päivittäin. Hevoselle annostus on hieman suurempi.

 

 

Kerro eläimesi tarpeesta, niin sekoitan sille sopivan yksilöllisen tippauutepullon, hinta 35e sis.pakettimaksun. 

 

Ota yhteys: parantavaki@gmail.com

Hevoselleni olen antanut muutokseen tarkoitettuja tippoja ja jopa Rescue Remedy tippoja rauhoittamaan ennen kuljetuksia, vaikka sillä ei mitään koppikammoa olekaan, ja menee koppiin nätisti. Silti se on rauhallisempi kuljetusten aikana ja sopeutuu näihin tilanteisiin paremmin. 

Tiri, saksanpaimenkoira tyttö, otettiin uuteen kotiin 1-vuotiaana toisen pariskunnan erottua. Tiri kärsi eroahdistuksesta erityisesti, teki tuhojaan ollessaan yksin kotona, eläinystävät (kissat) eivät auttaneet tähän ahdistukseen. Kissoja se ajoi takaa.  Kotiintulijoiden tervehtiminen oli riehakasta, joskus Tiri myös vähän näykki.

Tirille kokeiltiin selittämättömiin pelkoihin, eroahdistukseen vaikuttavia tippoja, myös menneen ikävöimiseen (aiempi perhe).

Tulokset: Omistaja kertoo Tirin lopettaneen pahanteon yksin ollessaan lähes kokonaan. Kissoihin se suhtautuu vähän suopeammin, eikä se joka kerta aja niitä. Näykkiminen on vähentynyt.