~ Tämän toivoisin sinun tietävän henkisyydestä ~

Teksti on oman kokemuksen ja yleisen henkisen tietouden tuomaa oppia. Suodata se sydämesi kautta, ja omaksu niiltä osin, kun se tuntuu sinusta oikealta, sillä yhtä ainoaa oikeaa totuutta ei ole. 

Henkisellä polulla sydän avautuu kokemaan pyyteetöntä rakkautta ja oppii antamaan sitä , antamaan anteeksi itselleen ja muille <3 Jokaisella on oma yksilöllinen  tapansa kulkea henkistä polkuaan. Matkan varrella energiakeho kirkastuu ja puhdistuu vastaanottamaan yhä korkeammin värähteleviä energioita.

 

Ki (Chi, Prana) on elämän virtaavaa energiaa ja ihminen tarvitsee tätä elämän voima energiaa.

 

Emme ole erillisiä henkisyydestä, vaan se on meissä joko tuttuna osana itseämme, tai emme ole avautuneet sille, mutta se on aina yksi osa meitä.

Ajoittain, vaikka vain pieniä hetkiä, muistamme palasia tai näemme välähdyksiä toisesta maailmasta. Siitä, mikä meitä ympäröi, mutta jota emme voi päivätietoisuudessa havaita. 

Sinulla saattaa olla kokemusta sisimmästäsi nousseesta viisaudesta. Olet ehkä aavistanut ennalta, miten joku asia tulee tapahtumaan. Tai olet nähnyt enneunen.  Joskus sinusta tuntuu, että jokin asia on juuri sinua varten ja tahdot toteuttaa sitä, tai päinvastoin voit melkein huonosti, kun joudut tekemään jotain sinulle epämieluisaa.  Tätä kutsutaan intuitioksi

Todellisuudessa kaikki tieto on jo sinussa.  Intuitiota on hyvä herätellä, kuunnella omaa sisintään ja sen viestejä. Antaa aikaa hiljaisille omille hetkille. Tiedäthän, että yksinäisyys ja yksinolo eivät ole samoja asioita. 

Synnymme tänne maailmaan oppiaksemme. Värähtelyissä päämäärä on kohota henksillä tasoilla yhä ylemmäs, kunnes saavutamme sen ikuisen olotilan, josta aikoinaan lähdimme tälle matkalle. 

Liitän tähän kohtaan linkin kanavointiini tästä matkasta, voit lukea sen nettisivuiltani: 
http://www.parantavaki.com/ihmisille/el%C3%A4m%C3%A4si-matkalle/

 

Elämänenergia

 
   

Kaikki on energiaa, jopa tieteellisesti tutkittuna jokainen elollinen ja eloton kappale voidaan pilkkoa pienen pieniin osasiin. Elämänkukka (kuva alla) on kuvio, josta koko universumi koostuu. Sen voi nähdä kaikessa, ja se sisältää kaiken elämän koodin. 

Alkulähde, se voima, josta maapallokin on syntynyt ja koko avaruus. Se on täynnä energiaa, rakkaudellista elämän energiaa.
Alkuajoista saakka meillä ihmisillä on ollut kyky kanavoida tätä energiaa. Olet ehkä kuullut Atlantiksesta, kadotetusta mantereesta ja kultaisesta aikakaudesta, joka silloin vallitsi. 
En ole varma, ovatko nämä nimikkeet ihmisen keksimiä, mutta
nyt maailma on palaamassa tähän kultaiseen aikaan, saamme olla todistamassa tämän ajan alkua, sitä kuinka henkisyys alkaa levitä taas ihmisten keskuuteen. Yhä useampi meistä herää henkisyyteen.
Kultainen 5-ulottuvuuden aika on erityisesti sitä, että jokaisella on mahdollisuus luoda oma taivaansa ja toimia rakkaudellisesti kaikkea elämää kohtaan täällä maailmassa. 

Uskon, että taivas ja helvetti ovat maan päällä, ja jokainen ajatuksillaan ja teoilllaan, anteeksi antamisen ja pyyteettömän rakkauden voiman kautta luo oman taivaansa itse ja osin helvettinsäkin. Henkilökohtaisesti en usko sitä, että joku syntyy sodan keskelle tai kehitysmaahan tuskin kukaan valitsee.... Näistäkin asioista sinulle kehittyy oma näkemys ajan myötä. 

Meillä jokaisella on todellakin kyky välittää elämänenergiaa. Kanavamme pitää vaan avata. Joillakin tuo kyky on jo luonnostaan. Elämänenergiaa  kutsutaan monilla nimillä eri kielissä; se on esim. Chi, Ki, Prana energiaa. Reiki sanan loppu eli ki merkitsee tätä myös. Tästä on kyse energiahoitamisessa, silloin välitämme hoitavaa energiaa joka tulee  energiakehoomme  sisälle kruunuchakrasta päälaeltä ja kulkee sydänkeskuksen kautta käsivarsia pitkin kämmenien sivuchakroista ulos hoitavana energiana hoidettavaan, joka voi olla toinen ihminen, eläin tai vaikka kasvi. 
Energiahoidoissa ei milloinkaan ole tarkoitus välittää omaa energiaa, vaan olemme ikäänkuin putkia korkeavärähteiselle, hoitavalle energialle. 

Näytetään

 

MaadottuminenMaadoita itsesi ennen meditaatiota, energiahoitoa tai jos koet huimaavaa tunnetta energioista johtuen.

 

Visualisointitekniikka:

Istu tuolilla ilman kenkiä, jos on kylmä, voit pitää sukat jalassasi.


Sulje silmäsi ja hengitä kolme kertaa syvään.


Visualisoi häntäluustasi lähtevän pitkän köyden / kultaiset juuret läpi lattian maan kerrosten lävitse sen uumeniin aivan sen keskipisteeseen saakka. Visualisoi siellä oleva keskuskristalli. Ankkuroi köytesi / kultaiset juuresi sinne. 


Salli maadoittavan KirstalliValon nousta maan uumenista kehoosi jalkapohjien kautta täyttäen sen kokonaan. 


Nyt visualisoi kaukainen piste ylös taivaalle, josta tulee Kullan valkoinen Valonsäde alaspäin yhdistyen kruunuchakrasi pisteeseen päälaellasi. Tunne tämän Valon virtaavan päälaeltasi kehosi yläosaan puhdistaen sitä ja tehden siitä kevyemmän.


Sitten koe nämä kaksi erilaista Valon energiaa kiertävän saamaan aikaan.

 

Lopeta koskettamalla käsilläsi lattiaan sallien liikaenergian palata maahan. 

 

-------

 

Paljain jaloin voi seistä ulkona kesäaikaan tai oleilla ilman sukkia sisällä muina vuodenaikoina, se on hyvin maadoittavaa, Myös kotiaskareiden tekeminen maadoittaa sekä puutarhatyöt, luonnossa oleskelu.
Hematiitti on hyvin maadoittava jalokivi. 

 

Henkiset viestit

Meditaatiotilassa on mahdollista saada henkisiä viestejä. Näitä viestejä voi pyytää, esim. opastusta erilaisiin elämän asioihin. 

Rauhoitu ja keskity rentoutumiseen hetken, ennen kuin aloitat. Pyydä sitten saada yhdistyä omaan korkeampaan minääsi, korkeampaan tietoisuuteesi. 

Jos tahdot asettaa jonkin suojauksen pitämään huolta puhtaista korkeavärähteisistä energioista, voit ilmaista, että "Vain Kristusvalo ja Kristusrakkaus saa minua koskettaa." Terminä Kristusvalo ja -rakkaus ovat hyvin voimallisia ja korkeavärähteisiä tullen läheltä Alkulähdettä 12. säteen energioista (tässä kuten muussakaan henkisyydessä ei ole syytä ajatella pelkästään kristinuskon termejä). 

Pyydä opas aina vähintään 7. ulottuvuudelta (7. taivaasta) joka on alin Enkeliulottuvuus. 

Alemmillakin ulottuvuuksilla kulkee henkiolentoja, mutta heillä ei ole kykyä olla todella avuksi, vaikka apuaan tarjoaisivatkin, koska heidän värähtelynsä ei ole riittävän korkea. 

Esitettyäsi kysymyksen, anna sanojen nousta mieleesi. Voit vaikka kirjoittaa samalla "kuulemaasi" ylös. Tätä kutsutaan kanavoinniksi

Jos sinua tässä vaiheessa mietityttää ulottuvuudet ja säteet, voit googlettaa näitä sädeoppeja tai lukea henkisistä kirjoista.

On huomattava, että joskus viestit saattavat tulla symbolien kautta, eli kaikki ei ole aina ihan suoraan tulkittavissa, vaan pitää miettiä symboliikkaa sen takana. Tämä varsinkin silloin, jos on vaikea heti ymmärtää viestin yhteyttä omaan elämäntilanteeseen. 

Myös unien aikana voi saada henkisiä viestejä, tällöin symboliikka on hyvin yleistä.  Unet unohtuvat nopeasti, joten on hyvä olla kynä ja muistivihko yöpöydällä. Ylipäätään henkiset viestit kannattaa kirjoittaa heti ylös, koska meditaatiotila voi olla niin syvä, että kommunikaatio unohtuu nopeasti päivätietoisuudessa, ainakin osittain. 

Joskus viestiä ei kertakaikkiaan ymmärrä, ja se avautuukin sitten vasta myöhemmin jonkin elämäntilanteen yhteydessä - palat ikäänkuin loksahtavat paikoilleen, tulee ymmärrys siitä, että "tätä se viesti tarkoitti"!

On muistettava, että henkisissä viesteissä on aina tulkinnan varaa, ole varovainen, jottei egosi ala sanelemaan sinulle viestin sisältöä. Ylipäätään ystävälle tai itselle saattaa helposti ego sekoittua tulkinnan tai kanavoinnin sanomaan, siksi ei ole hyvä tulkita ystävälle, ja itselle kannattaa pyytää tulkintaa ajoittain ihan vieraalta. 

Me ihmiset koemme nämä Valon olennot eri tavoin. Joku voi tuntea hipaisuja hiuksissaan tai kutinaa kasvoissaan meditoidessaan. Joku näkee värejä ja valoa, ehkäpä hahmojakin tai katselee tapahtumia kuten elokuvaa. Myös puhetta - sanoja on mahdollisuus kuulla. Viestejä voi tulla monin eri tavoin. Tässä linkki omaan kanavointiini Enkeleistä, joka on nettisivuillani: 
http://www.parantavaki.com/ihmisille/enkeleist%C3%A4/

 

Miksi suojautua

 
   

Jokaista elollista ympäröi energiakeho, Chakrat ovat osa energiakehoamme. Ulommaisena meitä ympäröi aura. 

Joka kerta kun kohtaamme toisen ihmisen - tai eläimen, auramme risteävät. Jo yhden päivän mittaan siihen tarttuu monenlaisia energioita. 

Auran avulla voimme aistia meitä miellyttävät ihmiset, tilanteet  ja paikat sekä myös epämiellyttävät ja negatiiviset energiat. Myös kaikki fyysiseen kehoon tuleva, esim. flunssavirus koskettaa aina ensin energiakehoamme, ja jos se läpäisee sen, tulee virus fyysiseen kehoomme = sairastumme flunssaan. 

Em asioiden vuoksi omasta energiakehosta huolehtiminen on erittäin tärkeää. 

 

Mikä suojaa

 
   
Hyvät terveet elämäntavat, puhdas ravinto, yksinkertainen elämäntyyli varsinkin ihmissuhteissa (ei solmuja, draamoja).

Itsehoito, jos olet opiskellut energiahoitamista (ja energiahoitojen vastaanottaminen muilta) on paras suoja. Kun hoidat itseäsi chakrasi ja aurasi puhdistuvat. Mitä puhtaampi valokeho sinulla on, sitä huonommin mikään likainen tai negatiivinen läpäisee sen. 

Päivittäin auran voi puhdistaa  aikomuksella poistaa siitä kaikki likainen energia. Muita tapoja opit kursseillani. 

Suojausta voi myös pyytää. Näitäkin tapoja opit kursseillani.
Voit pyytää Arkkienkeli Mikaelin tummansinistä Valoa tai viittaa yllesi. Mikael on suojelija Enkeli, ja antaa vahvan suojan. Mikaelin  viitta suojaa erityisesti negatiivisuudelta, negatiivisten ihmisten energioilta.
Muista aina kiittää Mikaelia tästä suojasta. Mikael suojaa myös koteja tai muita tiloja tällä tummansinisellä suojaavalla Enkelivalollaan. 

 
 

 

 
 
 

Voit pyytää Ae Mikaelin suojaa kotisi / jonkun muun paikan ylle. 

 
 
 

 

 

Katkaise negatiiviset eteeriset sidokset

 
   

Joka kerta, kun olemme tekemisissä toistemme kanssa aurat ristetyy ja siitä jää "jälki". Jos joku on hyväksikäyttö - riippuvuus suhteessa, muodostuu väliin eteerinen sidos. Näitä sidoksia muodostuu myös tietämättämme. 

On tärkeää tietoisesti meditaatiossa pyytää näiden sidosten katkaisua. 

On tärkeää katkaista nämä sidokset jokaisen energiahoidon ja välitetyn energia-aktivoinnin jälkeen, myös jos katsot Enkeli- tai muilla tulkintakorteilla opastusta jollekin toiselle. Ilmaan voi myös  konkreettisesti tehdä iskumaisen liikkeen kädellä, tai vain kuvitella tekevänsä sen = aikomus.

Oma elämänenergiamme jää valumaan tällaisia sidoksia pitkin ja aiheuttaa outoa väsymystä ja uupumusta. Siksi on tärkeää huolehtia, ettei oma elämänenergia valu minnekään. 

Sidosten katkaisu ei katkaise ihmissuhteita eikä aiheuta mitään riitaisuuksia. Toki jos tahtoo päästä eroon jostakusta, voi suorittaa voimallista sidosten katkaisua tietoisesti. Henkisyydessä usein saa sitä, mitä tilaa...

 

Liika suojaus ei ole hyväksi

Jos jostain syystä koet, että sinun on jatkuvasti suojauduttava muiden energioilta, mieti mielummin sitä, mikä tämän tarpeen aiheuttaa.

Oman hoidetun puhtaana pidetyn valokehon pitäisi  olla riittävä suoja. 

Jos asetat paljon erilaisia suojia yllesi, esim. energiahoidon vastaanottamien voi olla hankalaa. 

 

korkeavärähteinen energia ei ole koskaan mustaa tai harmaata.

Henkilökohtaisesti ainakin uskon, että tumma energia on omaa pelko energiaamme, koska pelot heijastuvat meditaatioissa, hoidoissa ja aktivoinneissa meille itsellemme, ne nousevat käsiteltäviksi. 

 

 

Viestikortit

 

On olemassa monenlaisia viestikortteja, esim. Enkeliviestikortteja ja Tarotkortteja. 

On sinulla mikä tahansa viestipakka, aloita sen käyttäminen puhdistamalla se, ja pyydä pakallesi siunaus. 

 Aseta spakka rintasi korkeudelle sydämen tasolle. Pyydä Omia Enkeleitäsi, Oppaitasi, Henkeä, korkeampaa voimaa - mihin uskotkin, puhdistamaan ja siunaamaan pakka käyttöösi. Pyydä, että oikea opastus ja puhdas viisaus välittyy sen kautta sinulle, kysyt sitten itsellesi tai jonkun muun puolesta. Tätä viestikorttien puhdistusta kannattaa käyttää ajoitttain, esim jos joku toinen on koskenut kortteihisi. 

Kun sinulla on puhdas ja siunattu pakka, voit taas pyytää saaada yhdistyä Valon olentoihin, vähintään 7. ulottuvuudelta, joka on alin enkeliulottuvuus. Kysy sitten kysymyksesi. 

Viestikorttien vastaukset usein osuvat aivan naulan kantaan tai ainakin antavat paljon ajateltavaa, ja viestikorttien avulla onkin helpompi aloittaa henkisten viestien kuuleminen. 
Kannattaa ensiksi käyttää omaa intuitiota siihen, mitä kortin kuva nostaa mieleen, ja sitten vasta katsoa kortin kirjoitettu viesti, näin pääset lähemmäksi sitä opastusta, joka on oikea juuri sinulle. 

Tarot- kortit ovat hieman viestikortteja  monimutkaisempia käyttää, mutta myös niitä käyttäessä voi aivan ensiksi keskittyä siihen, mitä ajatuksia kortin kuva nostattaa mieleen, ennen kuin katsoo opaskirjasta kortin merkityksen. Tätä on intuitiivinen tarot tulkinta, tai selvänäköinen tarot tulkinta. Kokeneempana tarot järjestelmän sisäistäneenä ei oppaita enää juuri lueta.

Taroteista on hyvin paljon oppaita, ja korttikuvioita on monia.

 

Heiluri

   
   

Heiluri on useimmiten jalokivi (kuvassa Vuorikristalli) joka on kiinnitetty ketjuun. Kaulakoru riipus käy tai vaikka avain avaimenperässä :) 

Heiluri pitää  myös puhdistaa, mutta sen jalokivi on hyvä puhdistaa kuten kiviä puhdistetaan. Eli jalokiven voi pestä lämpimällä vedellä. Sen voi laittaa latautumaan sen jälkeen auringon valoon tai kynttilän valoon. Jalokiviä pitää puhdistaa aina ajoittain, jotta niiden värähtely säilyy korkeana. 

Heilurin voi myös siunata korttipakan tavoin. Pyydä, että saat oikean taivaallisen opastuksen ja puhtaan tiedon sen kautta. 

Kun otat heilurisi käyttöön, sovi ensin, mitä sen liike tarkoittaa. Kysy: mikä liike tarkoittaa kyllä? Ja anna heilurisi näyttää vastaus. Samoin ei-sanalle.

Sen jälkeen voit pyytää yhdistyä Valon oppaisiin  tai omaan Enkeliisi / Oppaaseesi uskomuksesi mukaan. 

Esitä sitten kysymys. Pidä kyynärpää tuettuna pöytään ja heiluri aivan paikoillaan. Anna sen muodostaa liike itse. 

Heilurin avulla kysyessä on kysyttävä kysymys niin, että siihen voi vastata vain joko kyllä tai ei. Jotkut kysyvät vielä ehkä-sanalle oman liikkeensä, mutta jää käyttäjän arvioitavaksi, kuinka arvokasta viestiä kokee saavansa, jos vastaus on "ehkä". 

Heilurille on olemassa karttoja, esim. aakkosto ja muun laisia karttoja, esim. eteeristen öljyjen valintaan kartta.

 Henkilökohtaisesti en käytä heiluria juuri lainkaan, koska olen huomannut, että saan sen liikkumaan tahtomallani tavalla omalla energiallani, vaikka silmäni olisi suljetut ja tukisin käteni kuinka liikkumattomaksi tahansa..Tämä on makuasia. Tee kuten koet oikeaksi.