~ Tämän toivoisin sinun tietävän henkisyydestä ~

Teksti on omaa kanavointiani; oman kokemuksen ja yleisen henkisen tietouden tuomaa oppia. Suodata se sydämesi kautta, ja omaksu niiltä osin, kun se tuntuu sinusta oikealta, sillä yhtä ainoaa oikeaa totuutta ei ole. 

Henkisellä polulla sydän avautuu kokemaan pyyteetöntä rakkautta ja oppii antamaan sitä <3 Jokaisella on oma yksilöllinen  tapansa kulkea henkistä polkuaan. Matkan varrella energiakeho kirkastuu ja puhdistuu vastaanottamaan yhä korkeammin värähteleviä energioita.

 

Ki (Chi, Prana) on elämän virtaavaa energiaa ja ihminen tarvitsee tätä elämän voima energiaa.

 

Emme ole erillisiä henkisyydestä, vaan se on meissä joko tuttuna osana itseämme, tai emme ole avautuneet sille, mutta se on aina yksi osa meitä.
Syntymässä muistimme pyyhitään pois. . Tuo poispyyhkäisy ei ole kuitenkaan täydellinen, vaan ajoittain, vaikka vain pieniä hetkiä, muistamme palasia tai näemme välähdyksiä toisesta maailmasta. Siitä, mikä meitä ympäröi, mutta jota emme voi päivätietoisuudessa havaita. 

Sinulla saattaa olla kokemusta sisimmästäsi nousseesta viisaudesta. Olet ehkä aavistanut ennalta, miten joku asia tulee tapahtumaan. Tai olet nähnyt enneunen.  Joskus sinusta tuntuu, että jokin asia on juuri sinua varten ja tahdot toteuttaa sitä, tai päinvastoin voit melkein huonosti, kun joudut tekemään jotain sinulle epämieluisaa.  Tätä kutsutaan intuitioksi

Todellisuudessa kaikki tieto on jo sinussa.  Intuitiota on hyvä herätellä, kuunnella omaa sisintään ja sen viestejä. Antaa aikaa hiljaisille omille hetkille. Tiedäthän, että yksinäisyys ja yksinolo eivät ole samoja asioita. 

Synnymme tänne maailmaan oppiaksemme. Värähtelyissä päämäärä on kohota henksillä tasoilla yhä ylemmäs, kunnes saavutamme sen ikuisen olotilan, josta aikoinaan lähdimme tälle matkalle. 

Liitän tähän kohtaan linkin kanavointiini tästä matkasta, voit lukea sen nettisivuiltani: 
http://www.parantavaki.com/ihmisille/el%C3%A4m%C3%A4si-matkalle/

 

Elämänenergia

 
   

Kaikki on energiaa, jopa tieteellisesti jokainen elollinen ja elotonkin kappale voidaan pilkkoa pienen pieniin osasiin. Elämänkukka (kuva alla) on se pieni yksikkö, josta koko universumi koostuu. Sen voi nähdä kaikessa, ja se sisältää kaiken elämän koodin. 

Alkulähde, se voima, josta maapallokin on syntynyt, koko avaruus, on täynnä energiaa. Rakkaudellista elämän energiaa. Alkuajoista saakka meillä ihmisillä on ollut kyky kanavoida tätä energiaa. Olet ehkä kuullut Atlantiksesta, kadotetusta mantereesta ja kultaisesta aikakaudesta, joka silloin vallitsi. Nyt maailma on palaamassa tähän kultaiseen aikaan, saamme olla todistamassa tämän ajan alkua, sitä kuinka henkisyys alkaa levitä taas ihmisten keskuuteen. Yhä useampi meistä herää henkisyyteen.
Henkilökohtaisesti uskon, että taivas ja helvetti ovat maan päällä, ja erityisesti jokainen luo oman taivaansa itse ja osin helvettinsäkin, mutta sitä, että joku syntyy sodan keskelle tai kehitysmaahan tuskin kukaan valitsee.... Näistäkin asioista sinulle kehittyy oma näkemys ajan myötä. 

Meillä jokaisella on todellakin kyky välittää elämänenergiaa. Kanavamme pitää vaan avata. Joillakin tuo kyky on jo luonnostaan. Elämänenergiaa  kutsutaan monilla nimillä eri kielissä; se on esim. Chi, Ki, Prana energiaa. Reiki sanan loppu eli ki merkitsee tätä myös. Tästä on kyse energiahoitamisessa, silloin kanavoimme elämän energiaa joka tulee meihin alkulähteestä energiakehoomme sisälle kruunuchakrasta päälaeltä ja kulkee sydänkeskuksen kautta käsivarsia pitkin kämmenien sivuchakroista ulos hoitavana energiana hoidettavaan, joka voi olla toinen ihminen, eläin tai vaikka kasvi. 
Energiahoidoissa ei milloinkaan ole tarkoitus välittää omaa elämänenergiaa, vaan olemme ikäänkuin putkia korkeavärähteiselle, hoitavalle energialle. 

Näytetään

 

MaadoittuminenMaadoita itsesi ennen meditaatiota, energiahoitoa tai jos koet huimaavaa tunnetta energioista johtuen.

 

Visualisointitekniikka:

Istu tuolilla ilman kenkiä, jos on kylmä, voit pitää sukat jalassasi.


Sulje silmäsi ja hengitä kolme kertaa syvään.


Visualisoi häntäluustasi lähtevän pitkän köyden / kultaiset juuret läpi lattian maan kerrosten lävitse sen uumeniin aivan Äitimaan keskipisteeseen - sen keskuskristalliin saakka. Ankkuroi köytesi / kultaiset juuresi sinne. 


Salli maadoittavan KirstalliValon nousta maan uumenista kehoosi jalkapohjien kautta täyttäen sen kokonaan. 


Nyt visualisoi kaukainen piste ylös taivaalle, josta tulee Kullan valkoinen Valonsäde alaspäin yhdistyen kruunuchakrasi pisteeseen päälaellasi. Tunne tämän Valon virtaavan päälaeltasi kehosi yläosaan puhdistaen sitä ja tehden siitä kevyemmän.


Sitten koe nämä kaksi erilaista Valon energiaa kiertävän saamaan aikaan.

 

Lopeta koskettamalla käsilläsi lattiaan sallien liikaenergian palata maahan. 

 

-------

 

 

Paljain jaloin voi seistä ulkona kesäaikaan tai oleilla ilman sukkia sisällä muina vuodenaikoina,se on hyvin maadoittavaa, Myös kotiaskareiden tekeminen maadoittaa sekä puutarhatyöt, luonnossa oleskelu.
Hematiitti on hyvin maadoittava jalokivi pitää vaikkapa taskussa jonkin aikaa. 

 

Henkiset viestit

Meditaatiotilassa on mahdollista saada henkisiä viestejä. Näitä viestejä voi kysyä, esim. opastusta erilaisiin elämän asioihin. 

Rauhoitu ja keskity rentoutumiseen hetken, ennenkuin aloitat. Pyydä sitten saada yhdistyä valon olentoihin, joiden sydämessä palaa Kristusvalo. 

Jos tahdot asettaa jonkin suojauksen pitämään huolta puhtaista korkeavärähteisistä energioista, voit ilmaista, että "Vain Kristusvalo ja Kristusrakkaus saa minua koskettaa." Terminä Kristusvalo ja -rakkaus ovat hyvin voimallisia ja korkeavärähteisiä tullen läheltä Alkulähdettä 12. säteen energioista (tässä kuten muussakaan henkisyydessä ei ole syytä ajatella pelkästään kristinuskon termejä). 

Voit myös yhdistyä omaan Valon Enkeliisi, ja kutsua häntä vaikka nimeltä, jos sinulla on aktiivinen enkelisuhde tai vaikkapa omaa Henkiopastasi. 

Pyydä opas aina vähintään 7. ulottuvuudelta (7. taivaasta) joka on alin Enkeliulottuvuus. 
Alemmillakin ulottuvuuksilla kulkee henkiolentoja, mutta heillä ei ole kykyä olla todella avuksi, vaikka apuaan tarjoaisivatkin, koska heidän värähtelynsä ei ole riittävän korkea. 

Esitettyäsi kysymyksen, anna sanojen nousta mieleesi. Voit vaikka kirjoittaa samalla "kuulemaasi" ylös. Tätä kutsutaan kanavoinniksi

Jos sinua tässä vaiheessa mietityttää ulottuvuudet ja säteet, voit lukaista 12 säteestä täältä (tulossa).

On huomattava, että joskus viestit saattavat tulla symbolien kautta, eli kaikki ei ole aina ihan suoraan tulkittavissa, vaan pitää miettiä symboliikkaa sen takana. Tämä varsinkin silloin, jos on vaikea heti ymmärtää viestin yhteyttä omaan elämäntilanteeseen. 

Myös unien aikana voi saada henkisiä viestejä, tällöin symboliikka on hyvin yleistä.  Unet unohtuvat nopeasti, joten on hyvä olla kynä ja muistvihko yöpöydällä. Ylipäätään henkiset viestit kannattaa kirjoittaa heti ylös, koska meditaatiotila voi olla niin syvä, että kommunikaatio unohtuu nopeasti päivätietoisuudessa, ainakin osittain. 

Joskus viestiä ei kertakaikkiaan ymmärrä, ja se avautuukin sitten vasta myöhemmin jonkin elämäntilanteen yhteydessä - palat ikäänkuin loksahtavat paikoilleen, tulee ymmärrys siitä, että "tätä se viesti tarkoitti"!

On muistettava, että henkisissä viesteissä on aina tulkinnan varaa, ole varovainen siinä, että annat sanoman virrata, jottei egosi ala sanelemaan sinulle viestin sisältöä. Viestin "ääni" on himan erilainen kuin omien ajatusten "ääni".  Ylipäätään ystävälle tai itselle saattaa helposti ego sekoittua tulkinnan sanomaan, siksi ei ole hyvä tulkita ystävälle, ja itselle kannattaa pyytää tulkintaa ajoittain ihan vieraalta. 

Me ihmiset koemme nämä Valon olennot eri tavoin. Joku voi tuntea hipaisuja hiuksissaan tai kutinaa kasvoissaan meditoidessaan. Joku näkee värejä ja valoa, ehkäpä hahmojakin. Myös puhetta - sanoja on mahdollisuus kuulla. Viestejä voi tulla monin eri tavoin. Tässä linkki omaan kanavointiini Enkeleistä, joka on nettisivuillani: 
http://www.parantavaki.com/ihmisille/enkeleist%C3%A4/

 

Miksi suojautua

 
   

Jokaista elollista ympäröi energiakeho, Chakrat ovat osa energiakehoamme. Ulommaisena meitä ympäröi aura. 

Joka kerta kun kohtaamme toisen ihmisen - tai eläimen, auramme risteävät. Jo yhden päivän mittaan siihen tarttuu monenlaisia energioita. 

Auran avulla voimme aistia meitä miellyttävät ihmiset ja tilanteet sekä myös epämiellyttävät ja negatiiviset energiat. Myös kaikki fyysiseen kehoon tuleva, esim. flunssavirus koskettaa aina ensin energiakehoamme, ja jos se läpäisee sen, tulee virus fyysiseen kehoomme = sairastumme flunssaan. 

Em asioiden vuoksi omasta energiakehosta huolehtiminen on erittäin tärkeää. 

 

Mikä suojaa

 
   
Hyvät terveet elämäntavat, puhdas ravinto, yksinkertainen elämäntyyli varsinkin ihmissuhteissa (ei solmuja, vyyhtejä...). 

Itsehoito, jos olet opiskellut energiahoitamista (ja energiahoitojen vastaanottaminen muilta) on paras suoja. Kun hoidat itseäsi chakrasi ja aurasi puhdistuvat. Mitä puhtaampi valokeho sinulla on, sitä huonommin mikään likainen tai negatiivinen läpäisee sen. 

Päivittäin auran voi puhdistaa esim.vuorikristallikärjellä (kuva alla) kampaamalla auraa aikomuksella poistaa siitä kaikki likainen energia. 

Suojausta voi myös pyytää, esim. Kultaisen Valon suojaa ylleen. Kultainen Valo tulee 12. säteen energioista ollen hyvin korkeavärähteistä lähellä Alkulähdettä olevaa energiaa. 

Kultaiseen Valoon hyvin läheisesti liittyy Kristusvalo. Voit ilmaista, että; "Vain Kristusvalo ja Kristusrakkaus saa minua koskettaa". Tästä muunnelmia; ...minua ja kodissani asuvia (ihmiset ja eläimet) koskettaa tai tässä energiahoidossa minua ja hoidon vastaanottajaa / välittäjää koskettaa. Tain vain Kristusrakkaus ja Kristusvalo saa kotiini tulla. Kristusenergia tulee myös 12. kultaisen säteen energioista. Tuolla ilmaisulla ei ole tekemistä krsitinuskon kanssa.

Voit myös pyytää Arkkienkeli Mikaelin tummansinistä Valoa tai viittaa yllesi. Mikael on suojelija Enkeli, ja antaa vahvan suojan. Mikaelin  viitta suojaa erityisesti negatiivisuudelta, negatiivisten ihmisten energioilta.
Muista aina kiittää Mikaelia tästä suojasta. Mikael suojaa myös koteja tai muita tiloja tällä tummansinisellä suojaavalla Enkelivalollaan. 

 
 

Vuorikristallikärjet.

Jalokiviä käyttäessäsi muista puhdistaa ne aika ajoin juoksevan veden alla ja lataa esim. auringon- tai kynttilänvalossa, jotta ne pysyvät energioiltaan puhtaina. 

 
 
 

Voit pyytää Ae Mikaelin suojaa kotisi / jonkun muun paikan ylle. 

 
 
 

Kultaisen Valon suoja.

 

Katkaise negatiiviset eteeriset sidokset

 
   

Joka kerta, kun joku on hyväksikäyttö - riippuvuus suhteessa meihin, muodostuu välillemme eteerinen sidos. Näitä sidoksia muodostuu myös tietämättämme. 

On tärkeää tietoisesti meditaatiossa pyytää näiden sidosten katkaisua. Tässäkin Ae Mikael on voimallinen apu ja kuvaennollisesti katkoo miekallaan kaikki ne negatiiviset sidokset, jotka ovat esteenä henkiselle kehityksellemme ja joista olemme itse valmiita päästämään irti. Voit pyytää katkaisua häneltä em sanoin; "Pyydän, että henkistä kehitystäni estävät negatiiviset eteeriset sidokset katkaistaan". Muista aina kiittää avusta. 

On tärkeää katkaista nämä sidokset jokaisen energiahoidon ja välitetyn energia-aktivoinnin jälkeen, myös jos katsot Enkeli- tai muilla tulkintakorteilla opastusta jollekin toiselle. Ilmaan voi myös  konkreettisesti tehdä karateiskumaisen liikkeen kädellä, tai vain kuvitella tekevänsä sen = aikomus.

Oma elämänenergiamme jää valumaan tällaisia sidoksia pitkin ja aiheuttaa outoa väsymystä ja uupumusta. Siksi on tärkeää huolehtia, ettei oma elämänenergia valu minnekään. 

Sidosten katkaisu ei katkaise ihmissuhteita eikä aiheuta mitään riitaisuuksia. Toki jos tahtoo päästä eroon jostakusta, voi suorittaa voimallista sidosten katkaisua tietoisesti. Henkisyydessä usein saa sitä, mitä tilaa...

 

Liika suojaus ei ole hyväksi

Jos jostain syystä koet, että sinun on jatkuvasti suojauduttava muiden energioilta, mieti mielummin sitä, mikä tämän tarpeen aiheuttaa.

Oman hoidetun puhtaana pidetyn valokehon pitäisi  olla riittävä suoja. 

Jos asetat paljon erilaisia suojia yllesi, esim. energiahoidon vastaanottamien voi olla hankalaa. 

 

Käytä suojia, jos koet jonkun harmaan / mustan tai ahdistavan / pelottavan, oudon energian tulevan luo

Tämä voi tapahtua esim. energiahoidon tai meditaation aikana. 
Voit ilmaista, että "vain Kristusvalo ja Kristusrakkaus saa meitä tässä energiahoidossa koskettaa." tai minua koskettaa.... jne. 

Enkelit ja rakkausenergia, korkeavärähteinen energia ei ole koskaan mustaa tai harmaata.Tällaisen olennon voi karkottaa myös haastamalla 3 kertaa; "Poistu, jos et ole Valosta".

Tosiasissa tai henkilökohtaisesti ainakin uskon, että tumma energia on omaa pelko energiaamme, koska pelot heijastuvat meditaatioissa, hoidoissa ja aktivoinneissa meille itsellemme, ne nousevat käsiteltäviksi. 

 

Viestikorttien käyttäminen

 

On olemassa monenlaisia viestikortteja, esim. Enkeliviestikortteja ja Tarotkortteja. 

On sinulla mikä tahansa viestipakka, aloita sen käyttäminen puhdistamalla se, ja pyydä pakallesi siunaus. 

Rentoudu ja laskeudu meditatiiviseen tilaan, kuten viestiä kysyessäsi. Aseta sitten pakka rintasi korkeudelle sydämen tasolle. Pyydä Omia Enkeleitäsi puhdistamaan ja siunaamaan pakka käyttöösi. Pyydä, että oikea opastus ja puhdas viisaus välittyy sen kautta sinulle, kysyt sitten itsellesi tai jonkun muun puolesta. Tätä viestikorttien puhdistusta kannattaa käyttää ajoitttain, esim jos joku toinen on koskenut kortteihisi. 

Kun sinulla on puhdas ja siunattu pakka, voit taas pyytää saaada yhdistyä Valon olentoihin, joiden sydämessä palaa Kristusvalo, tai pyydä Enkeliopas vähintään 7. ulottuvuudelta, joka on alin enkeliulottuvuus. Kysy sitten kysymyksesi. 

 Viestikorttien vastaukset usein osuvat aivan naulan kantaan, ja viestikorttien avulla onkin helpompi aloittaa henkisten viestien kuuleminen. 
Kannattaa ensiksi käyttää omaa intuitiota siihen, mitä kortin kuva nostaa mieleen, ja sitten vasta katsoa kortin viesti, näin pääset lähemmäksi sitä opastusta, joka on oikea juuri sinulle. 

Tarot- kortit ovat hieman viestikortteja vaikeampia käyttää aloittelijalle, mutta niitäkin käyttäessä voi aivan ensiksi keskittyä siihen, mitä ajatuksia kortin kuva nostattaa mieleen, ennen kuin katsoo opaskirjasta kortin merkityksen. Tätä on intuitiivinen tarot tulkinta, tai selvänäköinen tarot tulkinta. Kokeneempana tarot järjestelmän sisäistäneenä ei oppaita enää lueta.

Taroteista on hyvin paljon oppaita, ja korttikuvioita on monia, näitä voit käyttää aluksi. 

 

Heiluri

   
   

Heiluri on useimmiten jalokivi (kuvassa Vuorikristalli) joka on kiinnitetty ketjuun. 

Heilurikin pitää puhdistaa, mutta sen jalokivi on hyvä puhdistaa kuten kiviä puhdistetaan. Eli jalokiven voi pestä lämpimällä vedellä. Sen voi laittaa latautumaan sen jälkeen auringon valoon tai kynttilän valoon. Jalokiviä pitää puhdistaa aina ajoittain, jotta niiden värähtely säilyy korkeana. 

Heilurin voi myös siunata korttipakan tavoin. Pyydä, että saat oikean opastuksen ja puhtaan tiedon sen kautta. 

Kun otat heilurisi käyttöön, sovi ensin, mitä sen liike tarkoittaa. Kysy: mikä liike tarkoittaa kyllä? Ja anna heilurisi näyttää vastaus. Samoin ei-sanalle.

Sen jälkeen voit pyytää yhdistyä Valon oppaisiin joiden sydämessä palaa Kristusvalo, tai omaan Enkeliisi / Oppaaseesi. 

Esitä sitten kysymys. Pidä kyynärpää tuettuna pöytään ja heiluri aivan paikoillaan. Anna sen muodostaa liike itse. 

Heilurin avulla kysyessä on kysyttävä kysymys niin, että siihen voi vastata vain joko kyllä tai ei. Jotkut kysyvät vielä ehkä-sanalle oman liikkeensä, mutta jää käyttäjän arvioitavaksi, kuinka arvokasta viestiä kokee saavansa, jos vastaus on "ehkä". 

Heilurille on olemassa karttoja, esim. aakkosto ja muun laisia karttoja, esim. eteeristen öljyjen valintaan kartta.

 Henkilökohtaisesti en käytä heiluria juuri lainkaan, koska olen huomannut, että saan sen liikkumaan tahtomallani tavalla omalla energiallani, vaikka silmäni olisi suljetut ja tukisin käteni kuinka liikkumattomaksi tahansa. En luota siihen. Tämä on makuasia. Tee kuten koet oikeaksi.